|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie martw się, na Twoim miejscu delikatnie mówiąc szlag by mnie trafił. Masz za mało pamięci. Autorzy gry zalecają 256 MB ramu, a i wtedy gra nie chodzi jak w bajce, a Ty masz dwa razy mniej. Musisz sobie dokupić kostkę przynajmniej 128 MB ramu.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a bedzie o mialo wplyw jak pousuwam z kompa niektore rzeczy? a jesli nie to gdzie mam to kupic i ile to kosztuje?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zestaw doskonały - płynne działanie gier:
Procesor: Pentium 4 HT 3,2 GHz FSB 800-1330zł Płyta głowna: Intel 875P, gniazdo Socket 478, DDR 400, SATA-700zł Pamięć Ram: DDR 1024mb /400-900zł Dysk twardy: 160 GB 7200 obrotów,SATA-520zł Karta graficzna: GeForce 6800 mx ultra extreme z 256mb-3000zł Karta dzwiękowa: Hercules XP Game Theater 7.1-570zł Monitor: 19-calowy-1090zł Głośniki: zestaw 5.1-350zł Napęd CD/DVD: COMBO DVD/RW 16x/52x-210zł Mysz: PS/2 wysokiej jakości z pokrętłem-80zł Obódowa: ATX midi tower cicha-300zł Stałe elementy: Klawiatura Windows PS/2-20zł Stacja dyskietek 3,5 cala-30zł Wentylator (typ odpowiedni do procesora)-50zł Windows XP profesional-700zł Cena zestwau: 8130zł. Naturalnie jak robić upagarde kompa to lepiej zrobić całość!!! O dalsze informacje proszę pisać na GG albo PM. Taki mój komp!! Simsy chodzą nawet do 80klatek na 1 s. Przy ustawieniach takich: Antialising 10x ultra high roździelczość 1024 na 768 32bit. Ostatnio edytowane przez Halo : 08.11.2004 - 16:21 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A nie?
![]() Szkoda!!! Poproś Mame albo Tate na pewno ci to wytłuamaczą!!! |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Sharon mam dla Ciebie złą wiadomość.
(z pliku readme) Do nieobsługiwanych kart graficznych należą: ATI Rage Fury Matrox Millennium G400 Matrox Millennium G550 NVIDIA Riva TNT2 Matrox Parhelia ST Micro KYRO S3 DeltaChrome S8 SiS 315 Trident Blade XP SiS Xabre 400 XGI Volari Jak sama widzisz twoja karta nie jest obslugiwana przez TS2 tak więc chyba bez jej wymiany sobie nie pograsz - przykro mi |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Procesor: Duron 850 MHz Płyta głowna: eee nie pamiętam, też jakaś stara :lol: Pamięć Ram: 128 MB RAM Karta graficzna: GeForce 2 100/200 (czy cosik takiego) Heh nie śmiać się, bo ten komp ma 4 lata XD |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Myszaqu ma rację. Nie lubie się powtarzać ale jak mus to mus:
Jeśli masz kartę graficzną nieobsługiwaną przez grę, The Sims 2 uruchomi się w trybie renderowania programowego. Ten tryb pracy charakteryzuje się wolniejszym działaniem gry i obniżoną jakością grafiki. No chyba nie musze tłumaczyć powyższego....nie widzę innej możliwości jak zmiana karty graficznej, ale niestety nie tylko - przydaloby sie jeszcze troche ramu i lepszy procek ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co prawda na moim konfigu smsy działają ze wszytkim na maxa i jest ok!!! Teraz nie mam możliwości rozbódowy kompa poniewarz lepszego nie ma!!! Przynajmniej na ten windows przy 2000mb windows wariuje!!! Powidz na jakiej płycie głownej chodzi ram!! Bo od p.3 da się wbudować (w zależności ile masz slotów.) Bo ja mam 4 sloty w każdym po 256 i tak mam 1024mb tyle możesz załadować do kompa to kosztuje coś około 500-800zł |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|