|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
I Cię pocieszę: od karty to nie zależy, bo na tej karcie można grać. Pisze, że nieobsługiwana, ale jakoś chodzi!!!! Zrób format dysku i win 98, bo jest mniejsze wymaganie na RAM. Ustaw najmniej detali w grze, wyłącz muzyke. Jakoś pójdzie, ale musisz być cierpliwa....powodzenia
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
dziwie sie że ci komp ci chodzi jak masz tyle ram i to jeszcze xp! dołuż więcej ram troche to kosztuje i zmień procesor jak już to mogłas kupić nowy komp wiem że jest drogi ale mogłas oszczędzać przeciesz nowe gry wchodzą teraz prawie kazda nowa gra ma minimalne wymagania 265ram niedługo nie bedziesz miała w co grać bo nic ci neibedzie chodzić
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Kaśka15 .. nie rób dziewczynie nadziei ... przy Rivie to nawet Sims 1 wyglądały i chodziły nieciekawie .... Po prostu szkoda czasu i nerwów ... Miałem wątpliwą przyjemność ujrzeć w działaniu TS2 na duronie 1.2 w połączeniu z GF2MX i 256 RAM ... o ile ładowanie można przeboleć, o tyle animacji rzędu 5-10 klatek na sekundę (wszystko na low) wybaczyć się nie da. :\
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Myszaqu!!! No to Cię zaskoczę: Ja mam Rive tnt2, a moja kumpela ma Geforca. Jak miałysmy TS1 to u mnie chodziło płynniej!!! Szybciej się zapisywało itp. wiem, że riva jest bardzo słabą kartą, a geforce jest dużo lepsza. po prostu to chyba zależało od systemu (ja miałam win98) od RAMu itp. W każdym razie chcę powiedzieć, że na rivie tnt2 można grać w TS2. Ja też zainstalowalam TS2 i grałam przez jakiś dzień. Nawet grało się względnie
późnie się pojawiło to "aplikacja zostanie zamknięta (...)"!!! więc Sharon: jakoś pójdzie z tą grą. będzie wolno, ale ważne że będzie!!! Ja już grałam na rivie więc wiem
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|