![]() |
#101 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy już ktoś miał taką historię, ale nie udało mi się przeczytać wszystkiego, a więc czasem jak simowie wracają z pracy jest komunikat "Karol ma bardzo towarzyską naturę, więc przywozi z pracy przyjaciela"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się raz tak stało że niemowlak miał sie stać małym dzieckiem więc zrobiłam impreze babka wzieła niemowlaka i zabrała go do tortu wszystko pięknie świeczki zdmuchnięte a babka z niemowlakiem stoi jak wryta
![]() A wiecie że raz moja simka położyła niemowlaka przed domem na trawie i zaczeła czwiczyć joge gdy czwiczyła nacisnełam na niemowlaka i była opcja "przyłącz się do wspólnej jogi" ![]()
![]() |
#104 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#105 |
|
![]()
Może twój sim pracuje z duchem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Guest
|
![]()
Mój sim, mający 69 lat (za jeden dzień umrze) ma w pragnieniach że chce zobaczyć ducha Antoniego- około 30-letniego zięcia tyle ,że ten zięć żyje i ma się dobrze :-].
Chyba dlatego myśli ze zięć może mu się ukazać jako duch że dzień wcześniej zanim to się pojawiło w pragnieniach niesamowicie sie pokłucili (każdy ma teraz -100/-100 w kontaktach). Oj zięć chyba będzie miał przechlapane jak teść umrze ;-]. Prawdopodobnie teść chce się na nim odegrać. :-P |
![]() |
![]() |
#107 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#108 |
|
![]()
A wiecie co raz mi się stało:
Mój sim chciał pogadać na czacie więc nacisnełam na Komputer rozmawiaj z...Feni Ale przecież chwilunia Feni jest w jednej z mojej rodziny Tadadada Niemowlakiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NIEZŁE NIE? TO MÓJ SETNY POST YEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH......
![]() |
#109 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
A u mnie, simy miały kiedyś w pragnieniach dużą wanne, więc kupiłam i................
Za tą wanne dostałam 6500 punktów aspiracji!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|