|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A wiecie co raz mi się stało:
Mój sim chciał pogadać na czacie więc nacisnełam na Komputer rozmawiaj z...Feni Ale przecież chwilunia Feni jest w jednej z mojej rodziny Tadadada Niemowlakiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NIEZŁE NIE? TO MÓJ SETNY POST YEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH......
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A u mnie, simy miały kiedyś w pragnieniach dużą wanne, więc kupiłam i................
Za tą wanne dostałam 6500 punktów aspiracji!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
a u mnie moja simka Miała W pragnieniach ze chce mieć niemowlę i w tym samym czasie miała to w obawach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jak najbardziej. Te z aspiracja rodzinna tak maja... Nie wiem czy Cie pocieszy fakt ze te od romansowania chca z 10 simami bara bara :-)))
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A ja grałam w Marzycieli, i nagle w nocy ta ich żona zaczęła mi koło domu latać. Niby nic dziwnego, tyle że była cała czerwona, i co chwile zatrzymywała się i machała rękami, krzyczała (taki mroczny krzyk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A gdy tak robiła to była żywa? Bo jeżeli była tylko urna/ nagrobek to, to zdarzenie jest najnormalniejsze u mnie sie tak dzieje w rodzinie Ćwir. Najczęściej Kornelia ma przekreslona Kasandre i wali piesciami. Mam takie jedno zdarzenie że Kasandra na podwórku pisała pamiętnik na trawie.. I ta Kronelia wrzeszczała i podnosiła krzesło a później uderzyła Kasandre a ta skrywała głowe za zeszyt
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez FaNtA : 14.11.2004 - 12:16 Powód: bo teges xD błąd ortograficzny, nie zmylajmy innych:D |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
On nie ma za mało ramu tylko ma ustawione zamało pamięci wirtualnej a pozatym na to pytanie odpowiedzialo mu juz chyba 5 osób xP
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja mam kilka historyjek..
![]() Historia nr 1 Zabilam Darka Marzyciela...utopilam go w basenie..Potem ten duch lazil sobie po ogrodku i za nim tworzyly sie kaluze!! Normalnie morze kaluz..!! Na drugi dzien juz same chwasty...Strasznie to wygladalao.. Histria nr 2 W tej samej rodzince znow o Dariuszu....Ozenil sie z Kasandra no i mieli dziecko (Jagoda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hisoria nr. 3 Mialam 2 simow w wannie kazalam im sie calowac i nagle jeden sim przeskoszcyl na inne miejsce w basenie i calowali sie w powietrzu... Na razie tyle musze sobie odswierzyc pamiec..Bo reszty nie pamietam.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|