|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
dzieki za odpowiedzi
![]() ![]() co do dopracowania,mecze sie i mecze,ale nie wiem,co zmienic ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Zwsze możesz jakoś bardzo spróbować, jak się zaprzesz to ci się udas...ale to faktycznie nie przypomina mi Amy
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
oki,narazie ubrania zmienilam, tez nie są swietne, ale nie mam do nich talentu
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
teraz ładniej wygląda
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Twoja Amy Lee jest śliczna, ale niestety niepodobna do tej Amy Lee. Ciuchy są fajne, mogłabyś je jednak trochę zmienić; no i oczywiście popracuj nad buźką, nad całą buźka, zauważ że Amy ma mniejsze, węższe usteczka, bardziej podłużny kształt twarzy i ZIELONE oczy! Pozdrawiam gorąco i życzę udanej Amy ![]() Ps. Nie myśl że jestem jakaś wredna. A Amy naprawdę ma zielone oczy, przyjżyj się. ![]() ![]() |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ok. Jeżeli mam być szczera, to twarz mi sie nie podoba, ale reszta jest ok!
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Czyt tylko mi sie wydaje ze ta głowa jest za duza ?? ;>
Ja zmienił bym jeje "uamylował" twarz.Czyli jakies charakterystyczne dla Ame rzeczy powciskał tam :> i co najwazniejsze - wychudził twarz. |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
no cóż, niezbyt to podobne do amy lee, ale wiesz, troche pracy i może wyjdzie. ja wiem, że trudno jest zrobić kogoś podobnego, sam próbowałem kiedyś zrobić gwen stefani. ta twoja amy lee ma za szeroką twarz i usta i jakiś taki spłaszczony nos. ciuchy jakoś ujdą. pracuj dalej
Ostatnio edytowane przez Excalibur : 14.10.2005 - 23:09 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Za duża ta głowa i z tą twarza wygląda jak jakiś grubasek ale jak nad nią popracujesz to się uda "dont worry be happy"
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie chce mi się czekać,aż się wyświetli
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|