![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Bebe Twins odc. 27
Zdecydowanym ruchem poszłam do szafki i odstawiłam wielkiego bluszcza. - kamera!! - jęknęłam i postawiłam ciężki sprzęt na podłodze. Potem wystawiłam ją na stolik i przejrzałam jej dysk. Cała jej zawartość to moje rozmowy z Mary_kate. O niej. To poto jej to było. Przeszłam całą kuchnię - znalazłam jeszcze dwie kamerki. - Mama nas podgląda. - Ciekawe po co. - krzyknęła z przekąsem Mary i ugryzła świeżą marchewkę. - Nie wiem. Może chce sprawdzić czy jej nie obgadujemy? - To będzie rozczarowana. - powiedziała ona i wyrzuciła resztki z obierków do kosza. - No fakt... - Ale wiesz co siostrzyczko.....- powiedziała - No? - spytałam znad zupy porowej. - Tęsknię za tą dawną mama..... - A kto nie tęski....- wstchnęłam i wrzuciłam kilka grzanek do zupy. - Zjesz porową? - No...z chęcia...- odparła moja siostra i nabrała pełną łyżkę. - Ale w sumie to ma rację że... - Że nas podsłuchuje? - Nie ma prawa...- dodała po chwili. - Nie ma. Ale moze to zrobicx....- wyjąkałam - A co z sądem? Zawsze możemy ją pozwać.....- powiedziała ona - Tak ale to nasza matka...- wyszeptałam i łza stoczyła mi się do zupy. - Tęsknię za tobą. - YYY przejęzyczyłaś się. - Tak, w kólko jestes w terenie. To u Brandonka to w Sb - Muszę z czegoś żyć i musze.... - Nic nie musisz...możesz umrzec... - Ale nie chcę. I can't die!! Ja nie umiem umrzec!! - Ale na każdego przychodzi czas..... - A wiesz ile czasu zajmuje....rozmyślanie????Nasze życie jest...cudowne. - Siostr. ....- wyjąkała Mary-Kate niepewnie. - Mary? Mary ty spadasz z krzesla~!! - kilka minut później dowiedziałam się o co chodzi.... |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|