Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.11.2004, 14:57   #1
Simsiarka
Guest

Domyślnie

eh ja miaałam tego epidemie specjalnie wywołłałam;] wszędzie były świnki morskie i śmietki

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.11.2004, 19:10   #2
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Najlepiej żeby nie umrzeć zwolnij sie z pracy, cały czs leż w łóżku (o ile to bedzie możliwe) i bierz dużo gorących kąpieli....a co najważniejsze sim musi dużo odpoczywać
Lapis_Lasuli jest offline  
stare 16.11.2004, 20:16   #3
Shadof
Guest

Domyślnie

Ja kiedyś miałem świnkę morską, a jak zaczęło mi się tak robić to usunąłem ją i move_objects on i wiecie co =].

stare 19.11.2004, 12:32   #4
zielona
Guest

Smile

miałam kiedyś takiego dziadka samotnika z psami nie chodził do pracy tylko dużo pracował w ogrodzie często sie nie wyrabiałam i zasypiałmi między grządkamii nigdy nie był dobrze wyspany i wtedy ni z tego ni z owego zacząmi kaszleć cherlał jak grużlik nie wiem z jakiego powodu zachorował ale wylaczyłam go napojem.

stare 21.11.2004, 17:47   #5
Lillian
Guest

Domyślnie

Mi na taką chorobę zapadła simka po zabawie w łóżku.Kaszlała i kaszlała.Zestaw alchemika jej nie pomógł.Ale żyła dalej.I podobnie miałam z dzieckiem po wyjściu z prysznica.Po prostu wyszedł i kaszlał i kichał.

A to prawda z tym św Mikołajem w TS1???Że przychodzi??

stare 21.11.2004, 19:13   #6
Ira
Guest

Domyślnie

Po ugryzieniu świnki morskiej - wirus świnkowy~!
Jak masz ŚŻ to jest tam taki obrazek z smutna świnką morską - w opisie masz wierszyk, opowiadający o losie zaniedbanych świnek i o ich zemście.

Mieszaj eliksiry w Alchemiku, do czasu aż wyjdze biały. To lekarstwo. Mozesz też odpoczywać.

stare 02.12.2004, 21:35   #7
FaJnA
Guest

Domyślnie

O ile pamietam to w swiatowym zyciu jest zestaw alchemika...skorzystaj z niego a Twoj sim wyzdrowieje na 100%.Powinna się przygotowac biała miksturka,wypij ją i bedzie problem z głowy.Niewiem czy kuracja taka jak u czlowieka pomoze simom

stare 03.12.2004, 12:10   #8
Nugate
Guest

Grin Choroba simów

Ja miałam pewną rodzinkę która miała chomicka.I mój sim o imieniu Pablo wrócił z pracy i zaczął kichać na początku nie wiedziałam co mu się stało później zauważyłam ze jego żona Emma też kicha a później ich córka Kiki też kichała i stała się straszna rzecz:Kiki umarła na bliżej nieznaną chorobę.. :-( Bardzo mi było smutno ponieważ bardzo lubiłam Kiki..no ale jak sie juz to stalo to nie chcialam aby inne simy mi zachorowały więc poprosilam o pomoc ludziaszków na forum i poradzili mi zebym zrobila dla mojego sima pokój postawila tam łóżko,lodówkę,stół i coś żeby mu się nie nudziło..zrobilam tak i po paru dniach sim był jak nowy :-)

PS: ktoś tam chciał zeby jego sim zachorował więc:kupić trzeba chomicka i sie z nim bawić a jak chomicek ugryzie waszego sima to sim powinien byc za pare dni chory

Ostatnio edytowane przez Nugate : 03.12.2004 - 12:13

stare 03.12.2004, 12:53   #9
kawaii
Guest

Domyślnie

No właśnie, jak jeden Sim zacznie kichać, to potem choruje cała rodzina. Najlepiej zrobić mu taką "izolatkę". A na tą chorobę biały napój jest najlepszy

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania