|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A co do informatyków: inaczej trzeba skonfigurować kompa pod kątem gier a inaczej pod kątem np. biura. Gra to nie jest MS Office. ![]() A poza tym nie należy szaleć z ustawieniami grafiki. Ustawienie ich wszystkich na maksa jest dla kompa dużym utrudnieniem, a dla oka bardzo często nie ma żadnej różnicy. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
hej a kość256ram ile kosztuje a ile 512ram?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A więc chodzi o płyte główną tak??. Ja mam płyte o nazwie Merkury niemam pojacia co to za płyta, ale miałam wymienianą na tą, bo tanta się spaliła (piorun czasnął mi gdzieś w blok ,i sie wtedy komp zepsuł i musiałam wszystko wtedy wymieniać);(
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja mam koszmar:
180 RAM ![]() i jakaś stara karta graficzna ![]() TS2 działa koszmarnie... zacina się, a jedna minuta w TS2 przypada na jakieś 40 sekund w rzeczywistym świecie... Ble, ble, ble... Ile kosztuje: 180 RAM 256 RAM ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Zazdroszczę wszystkim, którym The Sims2 normalnie działa! Cieszcie się! |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja mam
AMD Duron 1100Mhz Ram 384 GeForce 4 MX 440 I łazi cool |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ludzi nie chcę zakładać nowego tematu więć:
Mój komp to: 384 DDR Ram (128+256) AMD Athlon XP 1800+ GF4 MX 440 System to XP pro Chciałbym go ulepszyć bo zdobyłem trochi kasiory. Nie wiem tylko w co zainwestować... Doradźcie mi edit: Ej no POMOCY!!!!!!!!! Ostatnio edytowane przez Robert : 26.12.2004 - 09:45 |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dobra myśl z tym dyskiem...
Ja mam teraz jakiegoś Maxtor 2F030J0 Jest przymały ma 30 Giga. To mnie wnerwia bo kumple mają po 60-120 giga Mam go podzielonego na 2 partycje (po 14,8 giga). Nie mam go zapchanego, ale jest (chyba on?) trochę wolny. Jak np. klikam na Panel szybkiego dostępu w WMP 10 to słychać tak jakby się "rozkręcał". Potrzeba mi trochę więcej pamięci (dla szpanu ![]() P.S. Jakby ktoś mógł napisać jak sprawić by dysk znów miał 1 partycję to niech napiszę przyda mi się gdy będe miał 2 dyski Z góry THX |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|