|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja mam dwie liczne rodzinki:
Trent: ![]() Kurtis (ten co kuca) Syn Constainta i Marie brat Toma Lyla (stoi za kurtisem, cała czarna) Córka Joan, siostra Diny i Lyly Dina (albinoska) Lyly (małe dziecko) Joan (ta co trzyma Lyly) Siostra Marie Tom (brunet w brązowej koszulce , [nastolatek]) Marie (,,szara myszka") Constaint (facet w płaszczu) Flame: ![]() Alex (nastolatka w czarnej miniówce i kurtce) córka Dany i Roberta Rilla (nastolatka stojąca za Alex) córka Diany, siostra Bluy Blua (dziecko w kostjumie bagiennej wróżki) córka Diany, siostra Rilli Georges (znany również jako Dziadunio) (staruszek, tak połamany, że nie może wstać ![]() Cody (czasami nazywany Kevinem) (Nastolatek w niebieskiej bluzie) Przybrany brat Alex, syn Roberta i Dany Dana (kobieta o czerwonej skórze) Żona Roberta, Matka Codiego i przybrana matka Alex Robert (mężczyzna o granatowej cerze ![]() Jeszcze mam dwie ciekawe rodzinki... ale nie chce mi się już opisywać, bo też są trochę liczne... może jutro.... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Za niedługo umieszczę zdjęcia, tylko robię nową rodzinkę
![]() ![]() Kobieta ma na imię Anka. Mężczyzna ma na imię Marek,a ich dziecko ma na imię Izka ![]() Ostatnio edytowane przez Amarae : 30.12.2004 - 19:38 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Anexae fajna rodzinka
![]() A ja postanowiłam stworzyć mały filmik: ![]() Wiem trochę krótki, ale nie miałam więcej zdjęć były robione chyba przed wczoraj, ale wtedy nie widziałam że będę robić filmik ![]() ![]() Oceńcie! ![]() PS1. Może się trochę ładować, poczekajcie do końca ![]() PS2. Sorry za kiepską grafikę, ale coś się zepsuło podczas zapisywania :\ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|