Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.02.2005, 17:03   #1
vana
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał dalva
Nie miałam też nigdy w aspuracjach - posprzątać bałagan. To też mi się ciekawe wydaje
Mi się to pojawia w obawach u simów mających mało punktów schludności.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.03.2005, 10:35   #2
Sabina i Patrycja
Guest

Domyślnie

Tak, to prawda, że pisanie powieści trwa bardzo długo, ale opłaca się, bo jeżeli sim na wysoki wskaźnik aspiracji i umiejętności to może za powieśc dostać nawet coś koło 3000 Simleonów (nie wiem czy tak to się nazywa ). No więc z ta powieścią to jest tak: jak sim skończy pisać to pojawia się taki komunikt: pisanie powieści dobiegło końca, mamy nadzieję, że sprzeda się dobrze (czy coś w tym stylu), potem dzwoni telefon i sim, który napisał tą powieś ma go odebrać i tam pisze czy powieść się dobrze sprzedała i za ile. Życzę wytrwałości w pisaniu powieści . A teraz do tematu: Za najbardziej bezsensowną obawę uważam np. zmienić pieluchy (a, co mały sim ma chodzić w brudnych? xP )lub skorzystać z publicznej toalety (może lepiej "narobić" w gacie?). Za najciekawsze uważam np. właśnie sprzedać powieść literacką lub doczekać się wnucząt.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.03.2005, 13:32   #3
dalva
Guest

Domyślnie

No to na temat powieści już wiem więcej Muszę zmobilizować mojego sima do pisania.
Teraz tylko czekam aż ktoś mi wreszcie napisze jak to jest z tym uciekaniem z domu ( nie mylić z wymknięciem się). Chodzi mi o tę ikonkę z czerwonym tobołkiem. To chyba nie dzieje się gdy sim ma złe kontakty z domownikami, tylko gdy ma tragiczny poziom aspracji. Nie wiem jak zrobić żeby zwiał. Czy on wtedy coś mówi? Zarzuca tobołek na plecy i idzie ??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2005, 13:29   #4
Anksunamun
Guest

Domyślnie hmmmm

Najgłupsza - zmienianie pieluch, skorzystanie z taolety publicznej
najciekawsze - hmmm to było cos w stylu wyjście z domu przed północą czy jakos tak
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 17:55   #5
Predus
Guest

Domyślnie

heh moj kolega mial zostac emerytem :wacko: (marzenia sa dziiiiiiiiwne) w simach
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 06:50   #6
Rapunzel
Guest

Domyślnie

Mój sim miał taką obawę "Rybki zdychają" :\ To było małe dziecko i obawa była baaaaaaaardzo dobrze "punktowana" Poza tym najgłupsze pragnienie-przebrać się w piżamę.Mój sim miał to pragnienie,kiedy przyszła jego kochanka(od razu potem pragnienie "Bara bara w łózku")Wygląda na to,że pomyślał,iż w piżamie wygląda pociągająco i atrakcyjnie :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 14:48   #7
Xia
Guest

Domyślnie

Najgłupsze pragnienie: zjeść coś tam,iść popoływać
Najlepsze pragnienie:osiągnąć szczyt kariery,rozwinąć maksymalnie wszystkie umiejętności
Najgłupszy obawy:zmienić pieluche,złapali mnie(ja zawsze jak mam tą obawę a mi sie nastolatek wymyka to go policja przywozi )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 12:10   #8
Predus
Guest

Domyślnie

JAK OLICJA NASTOLATKA PRZYWIOZLA?????? mi sie to nigdy nie stalo a mialem z gdzies 20 nastolatkow w grze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 14:58   #9
Toxic
Guest

Domyślnie

Po zainstalowaniu the sims 2 na studaich miełem głupie pragnienie : stać się zombi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 15:02   #10
Reiko
Guest

Domyślnie

A najgorsze jest to kiedy simka w pragnieniach ma miec niemowle - w obawach tez :/
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania