|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc Liso... Jak twój sim będzie umerał i przyjdzie po niego mroczny kosiarz to inny sim musi poprosić mrocznego kosiarza żeby darował życie temu pierwszemu (mam nadzieje że zrozumiałaś) A co do tego tamatu...Ja jeszcze nie mam simsów 2 więc się nie wypowiadam ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
żeby wywinąć sie smierci to tten sim musi umrzeć i jak przyjdzie mroczny kosiarz to innym simem który mial z nim bardzo dobre stosunki dać błagaj o życie czy jakoś tak a ja kwygra to sim ożywa w TS1 też tak było ale tam mogłeś być też zombi
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem obawa "skorzystać z toalety publicznej" jest jak najbardziej na miejscu. Dlaczego? Ano może tam zajeżdźać grzybami i ogólnie być zaniebdane. A taki sim z aspiracją "Pogoń za bogactwem" woli czyste kible
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Najgłupsze pragnienie : Kupić krzesło za conajmniej 5 $ XD
najgłupsza obawa:zmienić pieluszkę |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mnie się kilka razy zdarzyło mieć 10 dzieci, 20 wnuków i te wszystkie płatki itp.
Dla mnie najzabawniejsze są te które się pokrywają np. zabawić Agatę, opowiedzieć dowcip Agacie, opowiedziec sprośny dowcip Agacie, zabawić krewnego. Opowiadasz sprośnego i wszystkie zaliczone ![]() Obawa "prowadzić nudną rozmwę". ciekawa jest też zapchanie toalety ale takiego jeszcze nie miałam. Kiedyś nawet miałam tzw. "mydło" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
mialem ostatnio jeszcze jedną obawe taką bez sensu "pujśc do pracy" jak ma prace to musi do niej chodzić a nie że on nie chce
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
to ja miałam pójsc do szkoły w obawach...u nastolatka
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Masz jakiegoś nieuka!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
chyba 3 miał.....za to jego młodsza siostra była prymuską....
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|