|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Na 9 stronie 9 ODCINEK
... zadzwonił telefon. Andrea bez chwili zastanowienia zerwałą się i pobiegła do domu. ![]() - Tak? - Adnrea? Słuchaj uważaj na siebie. I na całą rodzine. Pamiętaj o tym. Nie wtrącaj się już w ich sprawy. TO dla twojego dobra. Pamiętaj! - Ale kto to? - bip... bip...bip... - tajemnicza osoba odłożyłą słuchawkę. ![]() W tym czasie Celin poszłą do pokoju i ujżała tam dziwną rzecz. Dotknęła jej i... ![]() ...ujrzała swoją kuzynkę Sarah. Zaczęły się bawić. ![]() Rozmawiały o wszystkim. Celin tak bardzo chciała ją spotkać. Ostatnio widziały się w zeszłym roku. Celin była szczęśliwa. Nagle... ![]() ... Sarah wyciągnęła różdżkę, ale Celin jej wyrwałą i rzuciła na nią jej zaklęcie. Sarah zniknęła... Celin wydawało się że to prawda. Uciekła szybko do pokoju. ![]() A Andrea zadzwoniła do Pol'a: - Pol, dzwonią do mnie różni ludzie! Proszę, przyjdź po nas! Wracamy!!! - Dobrze, będe za godzinę. ![]() Gdy Pol przyszedł Andrea wszystko mu powiedziała: - A mi tak było bez was smutno... Wogóle nie wiedziałem co mam ze sobą zrobić... Ale teraz napewno wracacie? - Tak, kotku. Już cię nie zostawimy. ![]() - Czyli chcesz mi powiedzieć że dzwonili do was różni ludzie, tak? - Tak. Za każdym razem ostrzegali mnie. - Mamo... A Sarah... ![]() Ale nikt nie słuchał Celin. ![]() - Celin, pokujemy się- rozkazała Andrea- tyle jest tych rzeczy... jak my się zabierzemy... O co dokładniej chodzi z Sarah, co będzie dalej dowiecie się w następnym odc. |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|