![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dalsze część życia Maxisowych rodzinek w moim wydaniu:
Moj Sim (o którym pisałam, że zakochana jest w nim Dina-Antonio) odrzucił Dinę, kiedy ta chciała go pocałować. Raz na zawsze wytłumaczył jej, że ma rodzine i nic między nimi nie będzie. Pozostali jednak przyjaciółmi. Dina po jakimś czasie poderwła sobie innego mojego sima, Ricka, zabójczo przystojnego i w dodatku inteligentnego (naukowiec). Zaciągnęła go parę razy do łóżka i celowo zaszła w ciążę (lata lecą, a męża w końcu trzeba znaleźć). Rick jest odpowiedzialnym facetem i ożenił się z Diną. Małżeństwo przetrwało 3 lata i rozpadło się, z tegoż powodu, że Rick nigdy Diny nie kochał. Dina z dzieckiem przeproadziła się z powrotem do starego domu, nadal mieszka z Niną i jej córką Felicią (z Dona, jest w wieku szkolnym). Aktualnie szukam wśród miastowych mężą dla Niny. U Ćwirów: Kasandra zmieniła wygląd (wcale nie jest ładniejsza, tylko poważniejsza ![]() ![]() U Przyjemniaków: Nie wchodze, bo jak tylko wejdę to Daniel umiera na grypę, a mam zamiary wobec nich! Liliana nie jest już ze Szczepanem. Don jest sam, nie gram nim. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|