Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.12.2004, 09:44   #1
*dumando*
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sara lee
Hmmm... Mój pierwszy post Trochę dawno na ten temat nic nikt nie pisał :\
Gram od samej premiery i nigdy nie mogłam z Kosiarzem bara - bara... Ale teraz mam hacka, który umożliwia mi zmienianie wieku, zmianę aspiracji, możliwość rodzenia bliźniąt (nawet obcych) i możliwość wyboru osoby z którą chce się mnieć dziecko... No i tak się wczułam w uśmiercanie moich simów i rodzenie kolejnych, że pewna simka miała dziecko z KOSIARZEM Ale niestety wyglądało normalnie Ale ostatnio zdobyłam obiekt, który pozwala na teleportowanie dowolnej osoby i dołączenie jej do rodziny... Błąd polega na tym, że nie wiadomo kogo się zaprasza Zaprosiłam nieświadomie najpierw tancerkę Hula, a później Kosiarza :wacko: Teraz mam ich w rodzinie, ale są niewidoczni... Tylko w otoczeniu, kiedy naciśnie się na domek i wyświetla się rodzina, to jest tam Hula Zombie (jakoś tak jest tam napisane) i Mroczny Kosiarz, ale co najciekawsze Kosiarz podpisany jest (przy wskaźniku aspiracji) KOBIETA ZNANA W MIEŚCIE!!! Czyżby Kosiarz ( w TS1 - Kostucha) był wykreowany na kobietę!!!! Dziwne to wszystko

P.s. Kosiarz fajnie wygląda na zdjęciu rodzinki... Jak będę umiała to fotkę zrobię i wstawię
daj link do tego hacka ! plis! mówię o tym z bliźniętami.. proszę.. na modthesims2 nie znalazłem :/
obraz do teleportowania mam.. znaczy.. ty masz kostkę a ja obraz i w nim mogę wybierac kogo chcę teleportować..

proszę daj tego hacka z bliźniakami

a co do tematyu.. czy nerwus ma w swoim drzewie genealogicznym tatusia kosiarza?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.12.2004, 10:25   #2
Cocaine
Guest

Domyślnie

no coz.... :witaj: saro lee, a podobno jak umiera ostatni sim na działce to przychodzą takie babki w hawajskich ciuszkach
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.12.2004, 10:28   #3
Moonia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kara_kara
no coz.... :witaj: saro lee, a podobno jak umiera ostatni sim na działce to przychodzą takie babki w hawajskich ciuszkach
"Babki w hawajskich ciuszkach" przychodzą wtedy, kiedy emeryt przeżył szczęśliwie swoje życie i miał platynową aspirację. Wtedy po śmierci jest wyróżniony w taki sposób i dostaje specjalny nagrobek.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.12.2004, 11:35   #4
*dumando*
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Moonia
"Babki w hawajskich ciuszkach" przychodzą wtedy, kiedy emeryt przeżył szczęśliwie swoje życie i miał platynową aspirację. Wtedy po śmierci jest wyróżniony w taki sposób i dostaje specjalny nagrobek.
włąśnie.. a po śmierci u mnie kosiarz albo ogląda telewizję albo siada na kibel..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.12.2004, 12:11   #5
Lea
Guest

Domyślnie

A u mnie Kosiarz nic nie robi.... Emeryt umiera (jakoś nie chcą mi umierać wcześniej) dostaje złoty nagrobek... Kosiarz z panienkami w ciuszkach się rozmywa i tyle.... Nie chce ani oglądać telewizji ani nic....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.12.2004, 12:46   #6
Joniss
Guest

Domyślnie

Dajcie screena z Mrocznym Kosiarzem w rodzinie, plis plis pliiiiis!!!!!!!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.12.2004, 19:00   #7
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lea
A u mnie Kosiarz nic nie robi.... Emeryt umiera (jakoś nie chcą mi umierać wcześniej) dostaje złoty nagrobek... Kosiarz z panienkami w ciuszkach się rozmywa i tyle.... Nie chce ani oglądać telewizji ani nic....
no bo Mroczny Kosiarz zaczyna wałęsać się po domu, tylko wtedy gdy na parceli umiera sim, który mieszkał sam. czyli po nim, ten dom jest już pusty. inaczej nic się nie dzieje.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.12.2004, 22:26   #8
Shèène
Guest

Domyślnie

Znalazłam odpowiedź!!!!!!!! Na The Sims 2. com (Oficjalnej stronie the sims 2) jest mroczny kosiarz, którym można zagrać!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.12.2004, 00:54   #9
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
no bo Mroczny Kosiarz zaczyna wałęsać się po domu, tylko wtedy gdy na parceli umiera sim, który mieszkał sam. czyli po nim, ten dom jest już pusty. inaczej nic się nie dzieje.
No to wszystko jasne. U mnie zawsze zostają dzieci i dzieci tych dzieci
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.11.2005, 23:51   #10
zab
Guest

Domyślnie

Som 2 sposoby na "rozmnarzanie"
Włączyci simp poszukaci swojego sima, dodaci mu do kontaktuw, Ponurego (Mroczne pszygody billego i mandy, polecam )
Ale niewybrubowałem
2. sciagnaci jakiesi lobaratoium (obsługa jest w poradnikach)
i wybraci dziecko z "grimem"

P.S Robiłem z nim pare razy (on mojego sima zgwałcił kiedy spał)
ale simy som normalne
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania