|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mam coś dla was
Dałabym wcześniej, ale nie mogłam wejść na forum... Tak więc mam dwa zdjęcia, ale tylko takie bylejakie... Możecie nie uwierzyć, bo takie zdjęcie to łatwo podrobić można... Ale jak się nauczę robić zrzuty ekranu, to napewno wam pokarzę jak fajnie wygląda Kosiarz na zdjęciu z całą rodzinką Teraz dwa screeny z Hulą Zombie i z Mrocznym Kosiarzem, albo raczej Mroczną Kosiarką Szkoda tylko, że Kosiarz i Hula są widoczni zaledwie kilka sekund po wejściu na parcelę... Później znikają :\ Ale mam samą radość z tego, że wiem jakie mają osobowości I jakie aspiracje Niestety oboje są bez pracy!! :wacko:![]() ![]() NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowane przez sara lee : 12.12.2004 - 22:01 Powód: złe linki... |
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
ŁŁŁŁŁeeeeeee mi sie nie wyswietla....... ;( Ja chcem kosiarza, ja chcem kosiarza, ja chcem kosiarza !!!!!!!!! Wyswietla mi sie ze zadany plk nie istnieje. ŁŁŁŁŁEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Mi też się nie wyświetla... Szkoda! ;(
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Dobra... Teraz tomi się smutno zrobiło ;( Chyba już pięć razy edytowałam te adresy i NIC :ninjaf: Straszne, ale dojde do tego jak je tu wstawić... Obiecuję, choć mówię z góry: nie są znów takie fajne... Nad głową kosiarza i huli widać poprostu diamenty... Ale jak już powiedziałam, że pokarzę, to zrobię wszystko i pokarzę!!! Nawet takie bylejakie... :1smutny:
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Jakie numery! Powiedz jakie mają aspiracje? Please!
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
U mnie się wyświetlają
![]() ![]() Cytat:
- naciskasz na klawiaturze "Print Screen" (górny rząd klawiszy, po prawej stronie) - kombinacją ALT+TAB wychodzisz do windowsa - tworzysz na pulpicie (albo w innym folderze) "Nowy obraz - mapa bitowa" - obraz otworzy się w programie Paint (domyślnie) , albo tym który pod windowsem jest u ciebie używany do otwierania tego typu plików - robisz CTRL+V (wklej) - zapisujesz obraz jako *.jpg (tylko jeśli masz Xp, albo używasz programu innego niż Paint) - gotowe Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 12.12.2004 - 22:38 |
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Mroczny Kosiarz jest spod znaku raka... (Hula też), aspiracje natomiast, to pragnienie popularności!!
(Hula ma rodzinę). A w biografii Kosiarza było coś takiego (u Huli nic :\ ) :Education: BA Human Development, University of Hawaii Favorite Band: Styx Short Piers: I like it when you take longwalks Dziwadło :wacko: Chciałabym, żeby ktoś też tak miał z tym hack'iem i dodał sobie Kosiarza i sprawdził czy jest to samo A co do zrzutów ekranu... Nie wiem dlaczego nie chce mi się wklejać Tak jakby nie robiło zrzutu w ogóle... Ale nie poddam się![]() Mam jeszcze jedną nie rozwiązaną zagadkę Ciekawa jestem co się stanie jak umrą wszyscy moi simowie... Bo Hula i Kosiarz tak jak pisałam dosłownie po kilku sekundach znikają z parceli, ale na zdjęciu rodzinki są (tam w otoczeniu) i po ponownym włączeniu tej parceli znów na kilka sekund ich widzę przy tej skrzynce:/ Ciekawa jestem, co się stanie jak wszyscy umrą Jak sprawdzę to napiszę
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 15
|
Jeszcze Jedno Moze To Troche Nie Na Temat Ale Wszystkie Simy Jakie Zrobie Maja We Wspomnieniach Pocalunek Z Tajemniczym Simem Czy Ktos Wie O Co Chodzi? :o
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|