![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No dobra.. czas na kolejne moje fotostroy przepraszam za te Nowe życie Nowy świad, to bedzie lepsze i wogule bede dodawac cześci jeśli oczywiście chcecie psize
![]() ![]() Wredne dzieczyny czesc 1 ,Początek'' Na sam początek to jest Ragina -nastolatka która już niedawno nią jest i przezywa trudny okres... Oto ona MISS: ma rodzieństwo ,ma 2 przyjaciółki Karen i Cody (Cody od lewej ) Karen ma siostrę noszącom imie - Gretchien (czyt. Gretsien) i starszego brata, którego bardzo kocha Ragina - Dona ![]() od prawej) To rodzina Raginy. Ta dzieczyna ma na imie -Sabina- Ragina wychowuje ja na taką jak ona: A to rodzinka Cody niestety troche zmutowana (rodzeństo-brat Darek (chłopak Karen): Dziewczyny szły do szkoły gdy nagle zobaczyły nauczycielke od Matematyki: -Dzien dobry pani Mit-odparła Karen -Dzień dobry, a już Cody nie umi powiedzień Dzien dobry? -Umiem. -NO! Musiały sie przebrać. Poszly do klasy zajeły miejca i musiały sie uczyć.Potem gdy była przerwa Ragina poszła do toalety a Karen całowała sie z Darkiem, a Cody poszła na douczanki. __________________________________________________ _______________ Nic jednagże wpaniałego gdy na teren szkoły wkroczyła nowa dzieczyna nazywa sie Viola , Viola Iniemamocna ![]() w czarnych włosach i pieknym uśmiechu. Również była pogada, była jedynaczką. v-Cze- odrzekła Ragina -Elo! -To jest Karen-wskazała reką tak jak by tylko ona i Karen były 3 przyjaciółkami. Dzieczyny sie zaprzyjaźniły z trójkąta przyjaźni wyrzucono Cody i na jej miejsce wskoczyła Viola którą bardzo lubiały. Karen zerwała z Darkiem bo nie chciała miec nic wspólnego nic bo jego siostra była Cody,nawet dała jej zeszyt wyrzuconych dzieczyn na brók. COdy została sama skuliła sie w swoim kaciku pokowym , wyszła na dwór usiadła i wpatrywała sie w gwiazdy myślac -Niech sie ten świad zmieni! Viola znalazła chłopaka, Karen też , Ragina nadal była z Donem. Był piatek- dzieczyny wybierały sie na zakupy i kupowały wiele ![]() Potem szykowały sie na impre i Viola zaczela pytać: -Słuchajcie a co to za Cody? Opowiedzcie o niej... -Violusiu-zaczeła Ragina-to pusta dzieczyna... -O niej nie nalezy rozmaiwac! -Ale... Czemu ona jest na mnie zła? -Bo jest zazdrosna że jesteś z nami! -Ale... niby czemu? To znaczy ze ja.. -Nie.. ty jej nie wywaliłaś ze trójkata to ona sama siebie wywaliła, a ty wskoczyłaś na nia i nie wylecisz. -Obiecujecie? -OBIECUJEMY! -Słowo! (Rodzinka Violi) Poszły na impre.. Tańczyły i zobaczyły Cody była sama bez chłopców, obgadywali ja: -No bo zraniła Ragine! -Nie przywyitała Violi! -Zostawiła je! -Darka namówiła! Cody miała dosyć wstała i wyszła. Miała ochote zrobić coś straszego.. Wszyscy tańczyli. Nastepnego dnia w szkole był apel klasowy i szkolny. Dyrektorka gadała: -Uczniowie! Otóż każdy z Was siedzi teraz wygodnie w ławeczce... -jej ale żenada... -Niech siedzi cicho! -No dobra młodzierzy!Prosze o odebranie nagrody za Miss szkoły dla Raginy Spensyn Jako 1 miejsce -Bravo! -A wiec dziekuje przedwszytkim Violi i Karen - moim przyjaciółka- nauczycielom i oczywiście Wam!!! -BARVO! ŁUŁU! -Dobra spokój! 2 miejsce dla...-była cisza-DLA VIOLI INIEMAMOCNEJ! -ŁUŁU! Barvo! -Kocham Was! Love! -A 3 miejsce dla...-Dzieczyny cieszyły sie 3 miejscem karen ,gdy nagle wywołano- Dla Cody Małasiewicz ! -CO??!! Prosze policzyć głosy! -Liczymy... -Przepraszamy! 3 miejsce dla Karen Mc-andersede! -Bravo!! Cody siedziała cicho gdy miała ochote zrobić coś... zemscic sie weszła na srodek i powiedziała-RAGINA SPENSYN TO *****A,KAREN SUKA,A VIOLA TO SZMATA! Każdy żucił sie na nia kopali ja a ona potem płakała.. -Co ci sie dzieje Cody? -Darek odwal sie! -No co? Kurde no... -To! -Co jest Cody? -Nikt mnie nie chce! -Eh.. Wchodzą rodzice -Cody co to ma być? -Co? -Cody przeklina... -E... -Cody kłamie.. -... -Cody.. oh! -.E.. -CODY NIE ZDAŁA!! -No co? -To moja panno że skonczyłaś być sweet i naj! -No i co? -Wywalono cie z kułka przyjaźni dla Violi która jest super! -Ale.. -KAren i Ragina też! -Ale.. -Nie moja panno wyprowadzasz sie z tąd. -Miałam jechać na studia! -NO I CO?! WYNOCHA!!! -Ale.. -SZUKAJ SOBIE DOMU W INTERECIE!! C.D.N -- napiszcie czy sie podoba ![]() Ostatnio edytowane przez ReGiNa : 12.12.2004 - 19:49 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|