![]() |
#52 | |
Guest
|
![]()
U mnie się wyświetlają
![]() ![]() ![]() Cytat:
- naciskasz na klawiaturze "Print Screen" (górny rząd klawiszy, po prawej stronie) - kombinacją ALT+TAB wychodzisz do windowsa - tworzysz na pulpicie (albo w innym folderze) "Nowy obraz - mapa bitowa" - obraz otworzy się w programie Paint (domyślnie) , albo tym który pod windowsem jest u ciebie używany do otwierania tego typu plików - robisz CTRL+V (wklej) - zapisujesz obraz jako *.jpg (tylko jeśli masz Xp, albo używasz programu innego niż Paint) - gotowe Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 12.12.2004 - 21:38 |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Mroczny Kosiarz jest spod znaku raka... (Hula też), aspiracje natomiast, to pragnienie popularności!!
![]() Education: BA Human Development, University of Hawaii Favorite Band: Styx Short Piers: I like it when you take longwalks ![]() ![]() ![]() Dziwadło :wacko: Chciałabym, żeby ktoś też tak miał z tym hack'iem i dodał sobie Kosiarza i sprawdził czy jest to samo ![]() A co do zrzutów ekranu... Nie wiem dlaczego nie chce mi się wklejać ![]() ![]() Mam jeszcze jedną nie rozwiązaną zagadkę ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
MAM, MAM w końcu wam pokarzę!!!!
Dwa troszku mi nie wyszły, ale reszta... Hmmm... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Ej świetnie! Nigdy czegoś takiego nie widziałem!!!
Te zdjęcia są wyczepiste! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Próbowałam go uwieść ale nie wychodziło
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Szkoda tylko, że Kosiarza nie ma we wspomnieniach i kontaktach :\ Dzieci, które mu się urodziły... Hmmm... Hyba bliżniaki :wacko: (szkoda tylko, że są dwie mamy
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Reputacja: 10
|
![]()
WOW!!!!! Świetne foty! W życiu czegoś takiego nie widziałam.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
jak ja go przeteleportuję do mnie to on zaraz znika...
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|