|
|
#11 |
|
Guest
|
Kara to w końcu Magda czy Sarah?
GirlX ażurowa Dziesięciokrotne szczęście Nie znosę tego. Caroline wróciła o 18. -Cześć mamo! -Jadłaś coś?-zapytałam z mojego pokoju. Dziewięć moich córek wyszło. Na zajęcia, dodatkowe, inne do kina. -Tak-odparła ponuro -Gdzie byłaś? -Siedziałam. -Siedziałam! Siedziałam! Co to, do cholery, znaczy siedziałam!-powiedziałam do siebie.-Gdzie?-spytałam głośno córkę -Ano.. W kawiarni. Omawialiśmy następną część filmu. -A jak się nie uda?-wyszłam z pokoju -Uda się! -Skąd ten reżyser to wie? -Jest mądry... ma doświadzczenie. Wzięła plecak i poszła do swojego, i Kate, pokoju. Spojrzałam na kalendarz. Jutro koniec roku szkolnego. Ale nie koniec mojej pracy. -Zdałaś? -Co? Że co? Czyżby moja córka zapomniała, że chodzi do szkoły? -No.. Egazamin! W końcu nie było cię dwa miesiące w szkole! -Tak. Stałam w miejscu. Nagle Caroline wychyliła się z pokoju i powiedziała: -Acha, podpisz to. Wręczyła mi kartkę. -Dziewczyny-miała na myśli swoje siotry-też to mają. -Tak... Powoli, spokojnie, udałam się do pokoju. Skąd Caroline miała na palcu pierścionek ze szczerego złota z brylantem??? CDN |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|