|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mi się podobała obawa mojej dziewczynki.Posprzątać bałagan.Nie dziwię jej się.Taki miała zasyfiony pokój że szok.Ech....zupełnie jak ja.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Hmmmm... wedlug mnie prawie wszystkie pragnienia, sa ciekawe xD,
ale najglupszym jest ,,Napic sie wody z umywalki" xP. Kiedy to zobaczylem to malo nie spadlem z krzesla! Najciekawsza obawa to ,,Zobaczyc ducha", dwie najglupsze zas to ,,Rybka zdycha w akwarium" i ,,Skorzystac z toalety publicznej" (swoja droga to nie dziwie sie simom xD) |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A ja lubię te zatrudnić majstra ta łatwo je zrealizować.
To z pieluszką też miałam. Albo dwójka dorosłych simów mają dwa małe niemowlaki (bliźniaki) i pragnienie mieć niemowle, ale wybredni |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
pragnienie:
najgłupsze: kupić sprzęt rozrywkowy co najmniej za 1 500 $ (a te flipery takie brzydkie są :\) najfajniejsze: ... dużo jest fajnych obawa: najgłupsza: ... dużo jest głupich najfajniejsza: ... chyba takiej nie ma |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Śmieszy mnie jedno pragnienie: gdy mój sim pojedzie sam na miasto to często ma w pragnieniach zadzwonić po swoją małżonkę
I ciekawe jak mam mu to pragnienie zaspokoić...
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
30?? O maj gash, w życiu bym tylu nie zarobiła, choćbym chyba stanęła na głowie
![]() A ja mam tak: Pragnienie: Zmienić pieluszkę Obawa: Zmienić pieluszkę. Ale najpierw nastepuje obawa a potem pragnienie więc nie tracę punktów.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Heh.. Tez tak mialam... Tyle ze z niemowleciem...
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Jeszcze nie mam THE SIMS2...ale już niedlugo będe miala i mam takie pytanko:Czy simka moze zajsc w ciąze przez pocalunek ze swoim partnerem?
Czy simka moze miec dziecko z facetem z sąsiedztwa ktory z nia nie mieszka? Z GÓRY DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI! :whistle: |
|
|
|
#10 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Może zajść w ciążę z facetem z sąsiedztwa. |
|
|
|