Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.12.2004, 11:34   #1
limonka_as
Guest

Domyślnie

[SIZE=2]undefinedto juz gdzies pisalo ze noworodki, maluchy i dzieci w simsach nie umieraja!!!!
umrzec moze tylko nastolatek, dorosly i emeryt!!!
np. jak nastolatka nie bedziesz karmic to umrze a jak nie bedziesz karmic dziecka to nie umrze tylko przyjdzie po niego opieka spoleczna!
[/SIZE]
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.12.2004, 13:15   #2
Rosaly
Guest

Domyślnie

Właśnie - z głodu nie umrze, bo zabierze je opieka społeczna; do basenu nawet nie wejdzie; w pożarze nie zginie; czy chorują nie mam pojęcia. Wię rzeczywiście - małe dziecko nie umrze. Co za niesprawiedliwość!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2004, 13:51   #3
Fizzly
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał limonka_as
[SIZE=2]undefinedto juz gdzies pisalo ze noworodki, maluchy i dzieci w simsach nie umieraja!!!!
umrzec moze tylko nastolatek, dorosly i emeryt!!!
np. jak nastolatka nie bedziesz karmic to umrze a jak nie bedziesz karmic dziecka to nie umrze tylko przyjdzie po niego opieka spoleczna!
[/SIZE]
A coś ty taka uniosła? Teraz już samo wiemy, że nie umiera, więc po co to piszesz.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2004, 14:40   #4
limonka_as
Guest

Domyślnie

Cytat:
Cytat:
Napisał Fizzly
A coś ty taka uniosła? Teraz już samo wiemy, że nie umiera, więc po co to piszesz.
no to skoro wszyscy ti juz wiemy to po co to znowu piszesz.... xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2004, 14:44   #5
hub3rt
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał limonka_as
no to skoro wszyscy ti juz wiemy to po co to znowu piszesz.... xP
A po co ty powtorzylas??!!

A na temat to Maxis nie przewidzial tego ze moze byc pozar i moze sie w jego centrum pojawic dziecko. Dlatego nie zrobili smierci.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2005, 19:57   #6
-tamatha-
Guest

Domyślnie

Kubus istnieje opcja edytuj...ekh
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2004, 15:53   #7
ssparrow
Guest

Domyślnie

Niemowlaki i małe dzieci nie mogą zginąć, ale dzieci mogą spłonąć, utopić się, zginąć od satelity itd. tylko z głodu nie mogą zginąć bo przychodzi opieka społeczna.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2004, 16:04   #8
szkielet
Guest

Sad Poażar

u mnie zawsze jak jest pożar to wszyscy wariują i nikt się mnie nie słucha. Ale kiedyś jak jak próbowałam spalić dziecko to kazałam mu stanąć przd pożarem i przyjechała straż, zaczęła gasić pożar i dopiero w tym momence przybiegł ten dzieciak. Skończyło się tak, że strażak gasił pożar, a wyglądało jakby gasił dziecko. :\

No, ale wracając do rzeczy małych dzieci, dzieci i niemowlaków nie da się palić. U mnie nawet nie moge zrobić za bardzo pożaru :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2004, 18:47   #9
Rosaly
Guest

Domyślnie

To starsze dzieci (jeszcze nie nastolatki) też zabiera opieka społeczna? I mozna je później adoptować?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.12.2004, 12:22   #10
Fizzly
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Rosaly
To starsze dzieci (jeszcze nie nastolatki) też zabiera opieka społeczna? I mozna je później adoptować?
Właśnie też nie wiem, nie doświadczyłem, ale chyba też. A tak troszkęodbiegnę od tematu, żeby nowego nie zakładać: Czy kiedy stopnie w szkole są mizerne dziecko idzie do szkoły specjalnej (jak w S1)?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania