|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
[SIZE=2]undefinedto juz gdzies pisalo ze noworodki, maluchy i dzieci w simsach nie umieraja!!!!
umrzec moze tylko nastolatek, dorosly i emeryt!!! np. jak nastolatka nie bedziesz karmic to umrze a jak nie bedziesz karmic dziecka to nie umrze tylko przyjdzie po niego opieka spoleczna![/SIZE] |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Właśnie - z głodu nie umrze, bo zabierze je opieka społeczna; do basenu nawet nie wejdzie; w pożarze nie zginie; czy chorują nie mam pojęcia. Wię rzeczywiście - małe dziecko nie umrze. Co za niesprawiedliwość!
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A na temat to Maxis nie przewidzial tego ze moze byc pozar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Kubus istnieje opcja edytuj...ekh
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Niemowlaki i małe dzieci nie mogą zginąć, ale dzieci mogą spłonąć, utopić się, zginąć od satelity itd. tylko z głodu nie mogą zginąć bo przychodzi opieka społeczna.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
u mnie zawsze jak jest pożar to wszyscy wariują i nikt się mnie nie słucha. Ale kiedyś jak jak próbowałam spalić dziecko to kazałam mu stanąć przd pożarem i przyjechała straż, zaczęła gasić pożar i dopiero w tym momence przybiegł ten dzieciak. Skończyło się tak, że strażak gasił pożar, a wyglądało jakby gasił dziecko. :\
No, ale wracając do rzeczy małych dzieci, dzieci i niemowlaków nie da się palić. U mnie nawet nie moge zrobić za bardzo pożaru :\ |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
To starsze dzieci (jeszcze nie nastolatki) też zabiera opieka społeczna? I mozna je później adoptować?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |