|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do zdjęć, ok miały być mniejsze, ale nie chciało mi się ich zmniejszać ![]() Fizzly nie ma sprawy, każdy robi jak chce ![]() Mnie też trochę to dziwi, ale przynajmniej nie wyróżniają się od innych ![]() ![]() ![]() EDIT: Kolejne zdjęcia rodzinki Kowal ![]() Tutaj Karolinka już podrosła z małego dziecka stała sie dzieckiem w wieku szkolnym (to ta śniada blondynka) ![]() A tu Krzysiek jest już małym dzieckiem ![]() Piszcie jak wam się podoba moja rodzinka ![]() PS1. Tak jak chcieliście mniejsze zdjęcia ![]() PS2. Sorry za złą jakość, ale JPG wszystko psuje ![]() Ostatnio edytowane przez Nisinën : 28.12.2004 - 19:14 |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ciąg dalszy zdjęć rodzinki Kowal
![]() Janinka z dziecka w wieku szkolnym stała się nastolatką ![]() Ofelia po raz 3 jest w ciąży, ciekawe jaki kolor skóry będzie miało dziecko? ![]() Krzysiek z małego dziecka stał się dzieckiem w wieku szkolnym ![]() ![]() PS. W kolejnym odcinku ![]() ![]() ![]() EDIT: Zapomniałam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A oto moja druga rodzinka, którą gram:
Weronika, Łukasz i Olek, no... i ktoś nowy niebawem. ![]() Łukasz i Weronika są współlokatorami. ![]() Ale czy aby na pewno? Czy wspólne mieszkanie nie doprowadziło do czegoś więcej? ![]() Ponieważ Weronika zaszła w ciążę - Łukasz i Weronika postanowili się w końcu pobrać. ![]() No i urodził się Olek. ![]() ![]() Olek stał się już małym dzieckiem! ![]() I w końcu dzieckiem. Teraz czeka na rodzeństwo. ![]() ![]() Ps. Nie możesz zmienić koloru skóry Jaśka. ![]() Ostatnio edytowane przez Fizzly : 30.12.2004 - 11:53 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]() ![]() P.S. sorry ze w body shopie ... ![]() Ostatnio edytowane przez Nesy : 31.12.2004 - 18:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Cieszę się, że wam się spodobał
![]() ![]() ![]() A to mi się szczególnie podoba ![]() ![]() ![]() Tutaj jest siostrzyczka Cleant'a - Margeritta ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Okej przezyjecie szoka bo ich jest dużo i trudno się połapać; oni wszyscy żyją w jednym mieście i to jest cało moje miasto dawno temu stworzone daje akutalne zdjęcia:
![]() ![]() ![]() __________________________________________________ _ Teraz siostra Nadii - Honorata ![]() ![]() Oto rodzice Wioli; ![]() I jeszcze średni ich syn Darek, któy wyszedł za Hankę i mają bliźniaczki Olę i Anię Ola stoi a Ania siedzi; ![]() No to cała moja okolica mam nadzieję że się połapiecie, co do nich mam już plany ( tej całe jednej wielkiej rodziny jak nie patrzeć no nie?) Diana jest zauroczona w Wiktorze z wzajemnością a Dawid i Wiola nie poprzestaną na Zuzi :p jak się nie pokapujecie to rozrysuje dokładne drzewo genealogiczne ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Oto moja rodzinka
![]() Oto rodzice : ![]() A to dzieci ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez donika : 16.01.2005 - 16:15 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|