|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 11
|
No ludzie! Psujecie sobie tylko gre! Lepiej było nie wiedzieć, co robią pod kołdrą i Yakuzii. A tak wiemy, że programiści ograniczyli okres godowy :/.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
ludzie z mzxisu przeciez mogli przewidzieć że będziemy robić takie eksperymenty
P,S, Ja zrobiłam tak jak ty czy;i wyjełam ich z łóżka z jaccuzji (czy jak to tak) i z i ch cialem było wszystko ok czyli tak jak w rzeczywistości |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
hehe
![]() i tak o wiele lepiej wyglądają niż pod kołdrą - przynajmniej w jacuzi ich nikt nie połamał na TEN czas ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Dlaczego psuć grę? Mnie to rozśmiesza, a nie ogranicza grę.
Ani trochę mnie to nie zniechęca.
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
) albo gdy drzemała, przenosiłam ją na krzesła... Wiele takich porobiłam, ale to już nie ten dział (tu jest o TS2). Takie eksperymenty bardzo poprawiają humor!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Dobre to.. dobre dobre... widzicie jakiego mam zdolnego braciszka? ^^ Jestem z niego dumna... w koncu ma to po mnie
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Hehe Fizzly, ale odkrycie z tym diamentem. Odkryłam to przez przypadek w pierwszej części, kiedy zamiast Sima złapał mi się diamencik. Tylko, że ja tam mam napisane inaczej: w pierwszej części "Plump Bob Standard", a w TS2 bez "Standard". Albo źle przeczytałam
. Ale odkrycie...normalnie... ale skąd miałeś o tym wiedzieć... Bidulek. xP
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Diamenciki już odkryliście, a no nie zdąrzyłem. Piod prysznicem się myją.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ok. Ja rozdzieliłam simów jak się całowali, uważam że też nieźle wyszło
![]()
|