![]() |
#191 |
Reputacja: 10
|
![]()
A u mnie za to dwie osoby miały jechać limuzyną do pracy. Z zewnątrzauta wszystko było ok, lecz gdy skierowałam kamerę do środka, to okazało się, że te dwie osoby siedziały na jednym miejscu... Przenikały przez siebie. A dodam, że mam patcha.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy to jest śmieszne czy dziwne, ale to nie tylko mi sie zdarzyło. Zawsze kiedy przyjedża ogrodniczka stoi i sie gapi a kwiatki wiedną. A gdy jest ogrodnik to zawsze pracuje w pocie czoła.
|
![]() |
![]() |
#193 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Myslicie że spanie z szeroko twartymi oczami ( bez źrenic ) i usmiechem na twarzy jest norlane ?? Dla mnie jest upiornie przerażające
![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
jezus wygląda okropnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#196 |
Reputacja: 11
|
![]()
O w morde! Ta kobieta ma uraz twarzy! A może....och nie! Down! To straszne!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
Mój Brat odebrał telefon... gadają, gadają... Wiec brat kazał sięrozłaczyć ale nie klikając na telefon tylko na tę ikonke do góry... Gostek położył telefon na ziemi i zamarł w bezruchu tylko ruszał głową gdy ktoś przechodził... Mój biedny brat musiał wprowadzać od nowa rodzinke. :\
Ps: widział ktoś kibel po podwójnym żyganku? mam gdzieś screena ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Guest
|
![]() Cytat:
widzialam takiego. A dziwnych zdarzen nie pamietam |
|
![]() |
![]() |
#199 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie.Poprostu przyjechała sobie następnego dnia,samochodem.Tak jakby....... |
|
![]() |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
Ja też miałam dziwne zdarzenie w tej wannie czerwonej (nagroda z punktów aspiracji). Moja nastolatka ze swoim chłopakiem siedzieli tam i sie przytulali, aż w koncu przylepili się na stałe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|