|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
A ja zawsze dostaję się do szkoły prywatnej bez problemu. Mam zawsze 100/90 punktów
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Aaa...to trzeba sobie było pisemko kupic i przeczytać... : P Buahaha!
W każdym pokoju musi być duzo ozdobnych rzeczy i w ogóle, albo mało, ale "efektownych"! Żeby wystój Simom podskakiwał zawsze na zielone!
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Homara można przyrządzić chyba już przy 8 punktach ale nie jestem pewien a u mnie zawsze aj kdam mu coś do jedzenia typu łosoś oporawdze po czystym domu i pogadma z nim to dzieci sie dostają do szkoły tylko nie może jacusi stać na dworze bo wtedy odrazu odchodzi
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
ludzie... Ja go przywitałem, pogadałem kobietą
(55 punktów za to) i pokazałem mu jeden pokój (akurat sypialnię 20 punktów) i dałem mu do zjedzenia... sałatkę (40 punktów !!!!) i co przyjął mojego syna do szkoły
|
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A ja miałem w domu tylko 3 pomieszczenia i powiedział : Twoje dziecko ma złe warunki do nauki w tym domu. I se poszedł
głupek... A homara i tak nie mogę przyrządzać bo moja simka ,choć ma 10 pkt gotowania ,nie wie jak obsługiwać lodówke... ma tylko opcje : Żongluj butelkami i sprawdź zapasy jedzenia... Serio !! W inej rodzinie też mam 10 pkt gotowania i sim umie gotować homara i wszystko inne. Dziwne ,nie ?
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Hmmm...może twoja simka zwariowała?..A co ona potrafi podać?Był u mnie dyrektor szkoły był podany homar i w ogóle ale gdy zobaczył jak moja 15 letnia simka sie wygłupia .Czyli żuciła w niego homarem on powiedział''Zabieram cie za pare dni do więzienia dla młodych simów'' I wtedy zaszokowało mnie pojawiło się okienko że potrafi mówić i powiedziała wtedy ''Wynośsie z mojego domu!'' i zamkneła sie w pokoju i drzwi do jej sypialni nie mogą sie otworzyć dziwne no nie?
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
A ja jestem głupia, bo nigdy mnie nie przyjęli.
Mam jakieś błędy, za każdym razem, jak dyrektor przyjedzie, to stoi pod drzwiami i nie moge go przywitać. Biorę przywitaj, ale nic, akcja znika. :\ |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja przwitałam dyrektorka, oprowadziłam go po domu i dałam: "zabawiaj"-"zaproś na obiad". Zszedł do jadalni, podszedł do stołu (jeden tależ na pewno wybrał sobie do jedzenia, bo nie można było na niego kliknąć, żeby jeść) i nie usiadł! Trzeba mu odsunąć krzesło, czy co? Po prosto nie usiał i nie zjadł! Być może oczekiwał bardziej wykwintnego dania... Dałam mu sałatkę szefa kuchni (a co - hamburgera?!) :\ . Trzeba dac mu coś konkretnego? Nie umiem przyrządzać homara. ;( ;( ;(
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|