Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.01.2005, 11:41   #1
Neroska
Guest

Domyślnie

Hmmm...może twoja simka zwariowała?..A co ona potrafi podać?Był u mnie dyrektor szkoły był podany homar i w ogóle ale gdy zobaczył jak moja 15 letnia simka sie wygłupia .Czyli żuciła w niego homarem on powiedział''Zabieram cie za pare dni do więzienia dla młodych simów'' I wtedy zaszokowało mnie pojawiło się okienko że potrafi mówić i powiedziała wtedy ''Wynośsie z mojego domu!'' i zamkneła sie w pokoju i drzwi do jej sypialni nie mogą sie otworzyć dziwne no nie?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.01.2005, 13:21   #2
Nesy

Reputacja: 10
Domyślnie

dziwne ? to jest bardzo diwne ... moji simowie nie mogą zrobic homara ... itp. Ale dlaczego wszystkim się dzieją rózne dziwne rzeczy tylko nie mi ??
Nesy jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2005, 13:35   #3
Neroska
Guest

Domyślnie

Przed 20 minutami grałam wtą rodzine i najlepiej przyszli dziadkowie i pukali ,pukali do tych drzwi na górze do Irmy(czyli do mojej simki)I usłysszeli coś takiego Cmok,Cmok .
A tu Irma całowała sie ze swoim chłopakiem na kanapie i nagle powiedziała''Co wy tu robicie'' i potem mama poiedziała jej żeby sie zachowywała .A ona potem uciekła przez oknoi spotkała sie ze swoim chłopakiem i wzieli cichy ślub .Mieliście coś takiego bo ja pierwszy raz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2005, 13:38   #4
rainne
Guest

Domyślnie

a może by tak zamknąć ten temat, bo tu niezłe science-fiction wychodzi... simy rzucają talerzami, mówią okienkami, słyszą co się dzieje za drzwiami. ciekawe teraz kto to podchwyci i uzna za prawdę objawioną.

edit:
Agata - żeby zrobić homara trzeba mieć 10 punktów gotowania... i się nie martw, że nie masz jakichś cudów w grze, bo to normalne, w odróżnieniu od zwidów niektórych ludzi, a właściwie jednej osoby.

Ostatnio edytowane przez rainne : 02.01.2005 - 13:40
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2005, 20:34   #5
tinka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Neroska
Przed 20 minutami grałam wtą rodzine i najlepiej przyszli dziadkowie i pukali ,pukali do tych drzwi na górze do Irmy(czyli do mojej simki)I usłysszeli coś takiego Cmok,Cmok .
A tu Irma całowała sie ze swoim chłopakiem na kanapie i nagle powiedziała''Co wy tu robicie'' i potem mama poiedziała jej żeby sie zachowywała .A ona potem uciekła przez oknoi spotkała sie ze swoim chłopakiem i wzieli cichy ślub .Mieliście coś takiego bo ja pierwszy raz

Nerosko, czy ty już nie zabardzo nie wymyślasz?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2005, 14:12   #6
asiolin
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Neroska
Przepraszam bardzo,może ja Cię nei znam,ale jestem tu na forum i kogos kto tak
nawija z obłudą to nei widziaąłm.. Nei wiem czy zauważyłaś,ale to ejst poważne forum,a nei jakaś bajka z królową i ksieciem. Większej bujdy eni słyszałąm,a szczei o tych włosach.. Możesz mnei za to nei lubić,ale przynajmneij jestem szczera i nei oszukuje ludzi jak ty.Może jescze z tego okna zeszła po sowim złotym,długim warkocyu?? ;x
Forum to nei miejsce na kłótnie,a ja nei chce sie z tobą kłócić,ale ci wytłumaczyć raz na zawsze jak sie zachowujesz!! Możesz sobei załozyć temat,,Zmyslone opowiesci,w których biorą udział nasi simowie.''
PSrzepraszam za to,że może sie nei doczytacei,ale mam zepsutą kalwiature,a jest renament w sklepie i musze korzystać siłą rzeczy z takeij,a co od dyrcia to u mnie raz było tak,że : Simka miała pragnieniach,,zaprosić dyrektora.'' To kliknełam by go zaprosiła,no i przyszedł o 17:00,ale było mi smutno,bo ja zaczęłąm przyszykowywać mu homara,a on popatrzył na zegarek i psozedł. Tearz w tej rodzinie nei mam opcji-Zapros dyrektora. Wiecie co zrobić??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2005, 16:44   #7
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja się zastanawiam, co mam zrobić gdy ciągle dyrko do mnie nie przychodzi. Wszystko wygląda ok, lecz nie przyjeżdża...
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2005, 19:01   #8
Maciek S.
Guest

Excl

Cytat:
Napisał Neroska
Neroska nie ściemniaj.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.01.2005, 21:18   #9
donika
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał _AgAtA_
dziwne ? to jest bardzo diwne ... moji simowie nie mogą zrobic homara ... itp. Ale dlaczego wszystkim się dzieją rózne dziwne rzeczy tylko nie mi ??
Agata, będą mogli jak zdobedą 10 punktow gotowania ! Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.01.2005, 16:07   #10
-tamatha-
Guest

Domyślnie

Nie ! Nie! Neroska mnie już dołuje. Kto na tym forum tak wymyślał. To proponuje abyś nagrała filmik jak twoja simka mówi ludzkim głosem. Już czekam....
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania