Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.01.2005, 12:54   #71
Osioł

Reputacja: 11
Domyślnie

Hmm...mnie jakos nie rozmieszają te screeny, ukazują tylko ukrytą nie doróbkę gry...no dobrze tylko z łóżkiem mi sie podoba trochę, bo wyglądają jak, by mieli uraz. Może wyjmijscie tego kierowce auta, który odwozi sima do work.

Arthas, my son
Osioł jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.01.2005, 16:13   #72
patenka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Amethyst
Patenka, ssparrow to dziewczyna...
A próbowaliście dać Simom "Bara-bara" i zrobić mocne zbliżenie (najlepiej w trybie kamerzysty) pod kołdrą? Ja próbowałam... Jak sie umieszcza filmiki?
Ups sorry juz poprawiam!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.01.2005, 16:15   #73
-tamatha-
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Osioł
Hmm...mnie jakos nie rozmieszają te screeny, ukazują tylko ukrytą nie doróbkę gry...no dobrze tylko z łóżkiem mi sie podoba trochę, bo wyglądają jak, by mieli uraz. Może wyjmijscie tego kierowce auta, który odwozi sima do work.
Już wyjełam nic specjalnego poprostu siedzi sobie jakby na krześle i będzie tak długo do póki go nie skasujesz albo nie włożysz do pojazdu. J awsadzałam po dwóch kierowców do jednego pojazdu

Kierowca autobusu, a ten na dole to pilot helikoptera
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2005, 14:34   #74
trawka
Guest

Domyślnie

temat swietny screeny tez
jak wyjda mi jakies fajne zdjecia to moze je wstawie na forum
i pomyslec ze po "bara-bara" simowie sa szczesliwi...
po takich wygibasach ja bym byla obolala
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2005, 10:16   #75
KubuS
Guest

Domyślnie

A robowal ich ktos "wyciagnac" z basenu??? Jak robia bara-bara, to znaczy te smieszne "fikolki" Hehehe To tez musi byc zabawne :ashoot:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2005, 10:51   #76
CeZaReK
Guest

Domyślnie

W jedynce miałem w domu ściągniętą przebieralnie i oni tam To robili i tesh wyciągałem to kodem i zwała była. Ta głowa do góry nogami to naprawdę hardcore:-)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2005, 12:00   #77
Calthaniel
Guest

Domyślnie

heh slyszalem gdzies ze gra "sims2" bedzie ograniczona wiekowo, ze wzgledu, na takie wlasnie sytuacje, a moshe to tylko plotki, nie wiem. Chociaz do tych "lozkowych" animacji mogliby sie bardziej postarac. :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2005, 13:12   #78
KubuS
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Cälthäniël
heh slyszalem gdzies ze gra "sims2" bedzie ograniczona wiekowo, ze wzgledu, na takie wlasnie sytuacje, a moshe to tylko plotki, nie wiem. Chociaz do tych "lozkowych" animacji mogliby sie bardziej postarac. :\
No wlasnie. Zwlaszcza ze powinni przewidziec jacy "ciekawscy sa ludzie" i ze jest taki kod moveobjects on Hehe. A mowia ze Simsy 2 sa baaaaardzo realistyczne :ashoot:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2005, 13:43   #79
Zerat
Guest

Domyślnie

simy sa realistyczne ... my "oficjalnie" nie widzimych tych ... karkołomnych wyczynów no a reszta gry ma sie bardzo dobrze do realizmu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.01.2005, 13:51   #80
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał KubuS
No wlasnie. Zwlaszcza ze powinni przewidziec jacy "ciekawscy sa ludzie" i ze jest taki kod moveobjects on Hehe. A mowia ze Simsy 2 sa baaaaardzo realistyczne :ashoot:
heh, ale poprawcie mnie jeśli się mylę, ale simsy to chyba gra prorodzinna, a nie pro... załóżmy seksualna. gry w takiej tematyce również wychodzą i można je kupić. zresztą wiedzieliście jak będzie, nawet zanim gra wyszła do sklepów.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania