![]() |
#71 |
Reputacja: 11
|
![]()
Hmm...mnie jakos nie rozmieszają te screeny, ukazują tylko ukrytą nie doróbkę gry...no dobrze tylko z łóżkiem mi sie podoba trochę, bo wyglądają jak, by mieli uraz. Może wyjmijscie tego kierowce auta, który odwozi sima do work.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Kierowca autobusu, a ten na dole to pilot helikoptera |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
temat swietny screeny tez
![]() ![]() jak wyjda mi jakies fajne zdjecia to moze je wstawie na forum ![]() ![]() ![]() ![]() i pomyslec ze po "bara-bara" simowie sa szczesliwi... po takich wygibasach ja bym byla obolala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
A robowal ich ktos "wyciagnac" z basenu??? Jak robia bara-bara, to znaczy te smieszne "fikolki" Hehehe To tez musi byc zabawne
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
W jedynce miałem w domu ściągniętą przebieralnie i oni tam To robili i tesh wyciągałem to kodem i zwała była. Ta głowa do góry nogami to naprawdę hardcore:-)
|
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
heh slyszalem gdzies ze gra "sims2" bedzie ograniczona wiekowo, ze wzgledu, na takie wlasnie sytuacje, a moshe to tylko plotki, nie wiem. Chociaz do tych "lozkowych" animacji mogliby sie bardziej postarac. :\
|
![]() |
![]() |
#78 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
simy sa realistyczne ... my "oficjalnie" nie widzimych tych ... karkołomnych wyczynów no a reszta gry ma sie bardzo dobrze do realizmu
|
![]() |
![]() |
#80 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |