|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
PS omożecie mi z tym dyrciem? Nie wiem co zrobić,bo go eni moeg nadal zaprosic w tej rodzinie..W innej natomiast gdyu przyszedł dyrektor matka chłopaka/ucznia zaczęła z nim gadać o szkole i w ogóle i pojaiwło mi sie u góry po prawej stronei ekranu,,Dyrektor nie ma zamiaru słuchać Twoich nudzących opowieści.'' Próbowałam jakoś to odkręcić i kliknąć na neigo i sie eni dało i znowu u góry się pojaiwło,,Sądze,że ten dom to neiodpowiednei miejsce do nauki''ze zdjęciem tego dyrektora. Wyszedł i znowu mi się nei da w kolejnej rodiznie zadzwonic do neigo...EJ... Co mam zrobić by ten niewychowany,neiusuchany i neidopracowany dyrek wrócił?
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
przyrzadz homara, u mnie poszlo gladko za I razem, zreszta pisałam juz to gdzieś. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
Homara robiłam i to spowodowała,że dyrcio uciekła,a w innej rodzinie rozmowa?? PS:Cio do gry to mam wszytsko z nią wporzo. |
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mam do was bardzo ważne pytanie (dla mnie).
Otóż mój mały sim nie może odrobić zadania domowego, klikam na regał i nic takiego nie ma. Ktoś mi mówił żeby go nauczyć czytać. Ja moge mu czytać ale nie ma jakiejś opcji żeby go uczyć co mam zrobić? |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() nie klika si,ę na regał, a na zeszyt, który dziecko przynosi ze szkoły i kładzie na biurku, lub na wolnym jakims miejscu. następnie rodzicem (lub kimś starszym od dziecka) klika się na zeszycie, wybiera opcję "pomóż przy odrabianiu lekcji"... i odrabiają. przez co dziecko nauczy się czytać (o ile odrobiło z rodzicem pracę domową od początku do końca). |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Co do dyrka, to tez kiedyś miałam 91/90 ale mi sie nie dostało dziecko do szkoły...
Tak samo koiedyś nawet go nie zdążyłam przywitac a juz pojechał... poprostu chyba trzeba stac przy ulicy i czekac az sie zjawi i odrazy kliknac "przywitaj". I jeśli zaprosisz raz dyrektora a dziecko ci siem nie dostanie to on juz drugi raz do tej samej rodziny nie przyjedzie... dopiero jesli dziecko stanie sie juz nastolatkiem to masz jeszcze jedną szanse... przynajmniej u mnie tak jest
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
PS:To było tak o książkach,bo nei chciałąbym juz pisać o tym gdzie indziej i anbijać posta skoro juz psizę,ale to znaczy,że mój sim nei będzie mugł już sie dostać do szkoły prywatnej? Skoro jest anstolatkeim i jako nastolatek tam sie chciał dostac,a dyrek nei przychdozi od czasu tego homara...W dodatku już nei moge się przeprowadzic,bo gdy się pzreprowadzam to mi sie kasuje bviografia i zdjecia,a ja nei chce... I jakbyście isę pytli to ja mam oryginalne simsy2 pożyczane od koleżanki,więc jest cool... |
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
dzięki rainne ja po prostu tego nie wiedziłam bo przyzwyczaiłam się do pierwszej części a nie mogłam zrozumieć odpowiedzi innych osób, dzięki, jak ja Ci się odwcięczę??? rainne na moderatora
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
Trzeba tylko ruszyć główką !!
|