![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Odcinek 2
Dziewczyny podbiegły do nich, stanęły na dośc bepiecznej odległości, ponieważ nie wiedzały jakie oni mają zamiary. ![]() ![]() - Olga czego oni chcą jak siadają? - Inga była wyraźnie przestraszona - Nie wiem, ale lepiej stój i się nie ruszaj! Jednak z chwilę i drugi zrobił to samo. Inga byłą już bliska paniki, wkońcu takie coś nie codzień się zdarza. -Olga co mamy robić!? -Poprostu to co oni! Dziewczyny ostrożnie siadły, obcy zaczęli się wpatrywać w niebio więc i one to zrobiły. ![]() I nagle Oldze coś zaświtało w głowie. Wszyscy, którzy byli porwani na pytania co widzieli nic nie mówili albo mówili tylko jeden wyraz... -Teleskop - Powiedziała Olga zdecydowanie. Przyniosło to nieoczekiwane rezultaty. ![]() ![]() - Inga on coś chce od Ciebei! - Ode mnie?Czemu akurat ode mnie!! - Chce żebyś za nim poszła czy coś takiego. W tym momencie obcy zaczął wydawać jakieś odgłosy, jakby udawał jakieś zwierze, Inga zerwała się na nogi - oto najwyraźniej mu chodziło. Zaczął biec. -Olga co ja mam zrobić?! 0 Krzyczałą zdesperowana Inga -Poprostu idź za nim! Inga zrobiła to co Olga powiedziała, wkońcu ta osoba wyglądała na bardziej przestraszoną niż ona. Doszli do jakiegoś ogrodzenia z wielkim dołem, aż roiło się tu od różnych osób: strażaków, policjantów, pielęgniarzy i naukowców. :NAUKOWCÓW!!!- powiedziała sobię w myślach Inga - no jasne przecież najlepszymi naukowcami w dziwnowie zaraz po Dziwakach któzy odeszli na urlop macierzyński są jej ciocia Klara- siostra mamy- i jej mąż Arnold!! Inga podbiegła do nich, a obcy został koło drzew. -Cześć ciociu, cześc wujku!! - O! Witaj skarbie. Jak zdrowie? -Dobrze, dziękuję. Mam pytanie; to tutaj się rozbił statek kosmiczny? -Niestety... -Dlaczego niestety? -Ponieważ statek wpadł do jeziora co dało im szanse na ewakuacje. ![]() -A podejrzewacie ile mogło być obcych, bo ja widziałam tylko... -WIDZIAŁAŚ ICH??!! -Nie widziałam!! - Inga szybko ugryzła się w język- Ale słyszałam że dwaj są na mieście... A żeby tylko dwaj... Ich mogło być nawet koło dwudziestu... Koniec odcinka drugiego ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|