![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Ja czasem robie taką rodzinkę, gdzie połowa z nich zostaje na dworze, a reszta jest w domu i ją zamykam. Po pewnym czasie kupuje na zewnatrz telefon i robie drzwi...i w domu umieszczam rakietę i duuuużo szafek polączonych ze sobą (sim zapala rakietę) i......powstaje ogień, simowie giną. Tak właśnie lubie mordowac simów.....Cha,cha,cha!!!!!!!!!!!
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Ja tylko wtedy gdy mam dużo dzieci i jest mi nimi trudno sie opiekowac
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Ja nie zabijam simów. Nie lubię tego.
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Ja zabijam tylko sąsiadów zamykam ich w czterech ścianach i robie im głodówke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Ja lubie zabijac simy i to bardzo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Kiedyś bawiłem się tak, że zrobiłem taką simkę, która miała się żenić i mordować swoich mężów. Na końcu zostali mi tylko Gotyccy, których już zostawiłem. Po reszcie zostały tylko groby
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
oooooo ja uwielbiam zabijać ktoś mie wkurzył, chce zeby męzuś miał nową zonkę no więc.. do basenu podpalić itp...
![]() Niewiem jak wy ale jeśli mi sie jakiś bachor brzydki urodzi co ma na przykład czapeczke nie do zdjęcia (taką urodzinową fuuuuuuuuujjjjjjjj) to do basenu i staramy sie o nowe hiihhi ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Ja nie zabijam.
Ja tylko maltretuję ![]() Zabijać nie mam za co - tylko jak mnie wkurzy polonistka (np. dzisiaj :shifty: ) to robię ją i... Masakra :shifty: Zabiłam tylko kilka razy. Spaliłam szczęśliwą rodzinkę w małej budce (10 na 10 kratek) oraz potopiłam Ćwirów :shifty: |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Ja nie lubię zabijać simów. Jak zabijam, to tylko po to, żeby w następnej rodzinie straszyły duchy lub zeby zobaczyć jak to wygląda (oczywiście w tym przypadku wychodzę nie zapisując gry)
![]() Ale siostra mojej najlepszej przyjaciółki (zaraz zobaczycie, dlaczego moja przyjaciółka mówi na nią ,,świr jak mało kto" ![]() 1. Buduje mnóstwo rodzin w jednej okolicy (nazwiska tych rodzin są chore) 2. Wchodzi do największej rodziny w największym domem z piętrem i zaprasza jak najwięcej sąsiadów. 3. Sprzedaje drzwi, jak wszyscy są w środku 4. Urządza Balangę No oczywiście balanga trwa bez wyjścia i żarcia chyba 3 dni... :wacko: I w tym domku ma OGROOOOMNĄ kolekcję urn i nagrobek... Zaraz tu wprowadzi następną rodzinę, która zgłodzi następne pół okolicy... :wacko: No i nie zawsze zabija gospodarzy... Ma też swoje ulubione rodziny, która tak głodzi sąsiadów i zarabia na sprzedaży tych urn... :wacko: :wacko: :wacko: ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
5 Gwiazdek... czy to sława czy nie? | Fushma | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 08.07.2003 16:42 |