![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
odc. 17
Jasne ktoś wchodził do domu. Właśnie próbowałam naga natrafić bosą śliską nogą na czarny klapek na obcasie kiedy poślizgnęłam się, klapek odjechał pod klopa, ja z przerażeniem złapałam się zasłonki, zasłonka się urwała a ja pieprznęłam głową o schodek i podniosłam się obolała z podłogi. - **** **** **** - jąkałam pod nosem wciągając na rękę bawełniany szlafrok. A potem boso ociekając wodą wyszłam do pokoju - salonu. Tam siedział Mateusz i jego siostra - Co ty sobie wyobrażasz? Że możesz mnie straszyć kiedy tylko chcesz??!! - krzyczałam, a jego siostra lekko się wzdrygnęła. - Przyszłem porozmawiać. - Istnieje coś takiego jak dzwonek. - Rozwinęłam temat i opadłam na wielki czarny fotel. - No więc, chodzi o to, że Mateusz - Sądzę, że Mateusz ma własny język i umie wypowiedziec te dość bolesne dla jego duszy słowa. - odparłam i spojrzałam na nią. Była ubrana w białą miniówkę, spod której wystawały niebieskawe stringi oraz różową bluzkę pępkówkę. Miała tatuaż na pipce, to było widać przez niemal nic nie zasłaniające stringi. - No dobra..- zaczął mateusz.- Więc, mama się zgodziła. Kiedy tylko nadejdzie czas rozwiązania możesz zamieszkać u nas w domu... - Tak, ale tylko dopóki twoje dziecko się nie usamodzielnie..- wtrąciła się do rozmowy tatuażowa pipa. - Zamknij się wytatuowana cipo. - zgasiłam ją a tamta oblała się purpurą i wyciągnęła profesjonalny zestaw do makijażu. - No więc...zgadzasz się na taki układ? - zapytał nieśmiało. - NIE> Równie dobrze mogę przeczekać ciążę i niemowlęctwo mojego dziecka w tym oto domu. - To nie wiem po co te awantury. - Znowu zaczęła swoje siostra. - SŁUCHAJ! Włazisz mi do domu jak złodziej, masz do mnie pretensje i wtrącasz się w nieswoje rozmowy! - krzyknęłam zła i podniosłam się. - Poczekaj, po co ta burza...- podniósł się Mateusz. - Troskliwy ojciec się znalazł. - fuknęłam i poszłam do kuchni. Mateusz przyszedł do mnie. - Chciałem ci powiedzieć, że ...no wiesz... - POWIEDZ MI O CO CHODZI!! - krzyknęłam zła i uderzyłam go w policzek. - Ok. Pa. - powiedział i zawołał swoją siostrę (Perpetua!!:laugha ![]() A ja wtedy poszłam do sypialni matki i... CO SARA ZROBI Z NOŻEM? CZY ZAMIESZKA U MATEUSZA? O TYM JUŻ W KOLEJNYM ODCINKU! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|