|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak wygląda życie twoich Simów? | |||
| Wenezuelska telenowela |
|
117 | 22.50% |
| Poszukiwanie UFO |
|
17 | 3.27% |
| Życie bez zmartwień |
|
101 | 19.42% |
| Normalne życie |
|
285 | 54.81% |
| Głosujących: 520. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
U mnie prowadza najczesciej normalne zycie. czasami jak mi sie nudzi to twoze rodzinke tylko po to zeby ja zabic ale mi sie nigdy nie udaje bo jak np. chcem zeby byl pozar to nigdy noe ma, a jak nie chcem to jest. A poza tym to mi zal tych biednych simow......
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
U mnie to jest różnie. Albo życie bez zmartwień, albo normalne.
Zagłosowałam bez zmartwień, bo najczęściej gram z kodem na kase i moje simy nie mają żadnych problemów. Ostatnio zaczęłam grać bez kodu, więc to przypomina bardziej normalne życie, czyli nie chodzenie do pracy,dlatego, bo im się nudzi, tylko zarobić na jedzenie, ciuchy i fajny dom.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja mam dwie własne okolice. W jednej Simy śpią na forsie (motherlode rules xD), żyją wiecznie (aging off) i mają platynowe aspiracje oraz świetne humory (EnergizerPainting i AspirationPainting z jakiejś strony :smirk: ). Słowem, żyją jak w niebie
Wiem że to oszustwo..ale ja gram po to żeby się zrelaksować, niech chociaż Simy mają takie łatwe życie ;] Do drugiej okolicy przechodzę, gdy znudzi mi się sielanka. Tam Simy uczciwie zarabiają itp. Jest trudniej, ale daje więcej satysfakcji
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|