Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.01.2005, 13:19   #31
kamaja
Guest

Sad

moja opiekunka tak samo chce się zająć biednymi rodzicami i recztą rodziny a mały członek rodziny jest w gorszej szytyłacji niż bym go zamkneła w pokoju bez drzwi ;( ;( ;( ;( i opiekunek można zatrudnić nieskończoność więc cały czas dzwoniłam po opiekunki bo myślałam ze jak będzie ich dużo to zdołają doprowodzić dziecko do dobrego stanu i tak dużo przyjechało ze komp mi się zacinał i nie dały rady zająć się maluchem ;( póżniej przestałam grać tą rodzinką bo nie dało się tak się zacinał komp ;( :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.01.2005, 15:21   #32
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Cytat:
Napisał kamaja
moja opiekunka tak samo chce się zająć biednymi rodzicami i recztą rodziny a mały członek rodziny jest w gorszej szytyłacji niż bym go zamkneła w pokoju bez drzwi ;( ;( ;( ;( i opiekunek można zatrudnić nieskończoność więc cały czas dzwoniłam po opiekunki bo myślałam ze jak będzie ich dużo to zdołają doprowodzić dziecko do dobrego stanu i tak dużo przyjechało ze komp mi się zacinał i nie dały rady zająć się maluchem ;( póżniej przestałam grać tą rodzinką bo nie dało się tak się zacinał komp ;( :1smutny:
Można mieć kilka opiekunek?? Nie wiedziałam A może ogrodników może być parunastu? Przynajmniej raz zrobiliby swoją robątę dobrze LUB do konca...
Lapis_Lasuli jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 08:46   #33
Blondi1989
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Neroska
Blondi no i mój mały sim sie rozchorował co mam zrobić? ;(
Nie wiem nie mialam takiego przypadku a spróbuj mu kodem poprawić humor ja tak robie zawsze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 08:48   #34
Madziuch

Reputacja: 13
Domyślnie hmm..

U mnie w miarę normalnie. Chcociaż gdy dziecko chce spać, to ona je wyjmuje z kojca i kładzie na ziemi. Czyli u mnie jest w kratkę : czasem dobrze, czasem źle
Madziuch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 09:38   #35
Artil
Guest

Domyślnie

U mnie szkoda gadać przychodzi robi sobie żarcie i siada taki wrzód na d.... przed telewizorem.

Ps. przepraszam za wyrażenie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 09:54   #36
Blondi1989
Guest

Domyślnie

u mnie to juz wszystko kodami jest-pieniądze,dobru humor na full, jak mi sim choruje to kodem go biore i jest zdrowy.Ale wracając do opiekunki to co ja mam zrobić żeby ona przestała stać w miejscu i wzieła się za dziecko?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 10:37   #37
Neroska
Guest

Domyślnie

Spróbowałam dać następną opiekunke i teraz jest cacy mały sim dostaje jeść ,ululany itp
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 10:44   #38
Artil
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Blondi1989
u mnie to juz wszystko kodami jest-pieniądze,dobru humor na full, jak mi sim choruje to kodem go biore i jest zdrowy.Ale wracając do opiekunki to co ja mam zrobić żeby ona przestała stać w miejscu i wzieła się za dziecko?
To chyba wiedzą tylko rzymscy bogowie to jest część gry która jest chyba najbardziej nie udana u mnie to przynajmniej siedzi przed telewizorem

Blondi1989 współczuję
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 13:33   #39
Blondi1989
Guest

Domyślnie

to miały być kondolencje heh ? nie no żartuje ale spróbuje zroić coś z tą opiekunką
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 20:30   #40
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Blondi1989
to miały być kondolencje heh ? nie no żartuje ale spróbuje zroić coś z tą opiekunką
A może ją zwolnij i zadzwoń jeszcze raz po opiekunkę. Powinni Ci przysłać inną. Może ona będzie się lepiej sprawować?
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania