Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.01.2005, 15:45   #31
35C4R00N
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Erin91
A jaki mod?
http://forums.modthesims2.com/showth...ht=dancer+nina
... ale uprzedzam że to beta, i ma swoje "narowy". Gry mi nie uszkodziła, ale jest kapryśna jak prawdziwa gwiazda ...
Potrzebny jest jeszcze "DMA Teleport", też do ściągnięcia z tego topica który podałem (pakiet HouseNPCs ...).
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.01.2005, 16:24   #32
Iliga
Guest

Smile

wy u piszecie ile macie RAM-u a ja chce KOD!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 16:28   #33
35C4R00N
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Iliga
wy u piszecie ile macie RAM-u a ja chce KOD!
A w ucho chcesz? Przeczytanie topica nie boli!
... masz, i więcej nie krzycz ...
intprop maxnumofvisitingsims X - wpisuj nie więcej niż 8 w miejsce "X", bo gra może strasznie zwolnić.

Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 21.01.2005 - 16:47
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 17:28   #34
viper_88
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Sims0maniak
http://forums.modthesims2.com/showth...ht=dancer+nina
... ale uprzedzam że to beta, i ma swoje "narowy". Gry mi nie uszkodziła, ale jest kapryśna jak prawdziwa gwiazda ...
Potrzebny jest jeszcze "DMA Teleport", też do ściągnięcia z tego topica który podałem (pakiet HouseNPCs ...).
A jak się nazywa ta tancerka, w tym "DMA Teleport"? (Bo nie mogę rozgryść niektórych skrótów zawodów
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 17:31   #35
asiolin
Guest

Domyślnie

[QUOTE=viper_88]Brzmi on chyba tak: intprop maxnumofvisitingsims (liczba)
Pisze sie do ze spacja (te liczbe)???np: intprop maxnumofvisitingsims 5 ??
A aj chciałąm powiedzieć,że mam bardzo dobrego kompa i też mam 2 osoby,wiec od tego to nie zależy. A pamiętacie tego linka od skrzynki??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 17:43   #36
viper_88
Guest

Domyślnie

[QUOTE=asiolin]
Cytat:
Napisał viper_88
Brzmi on chyba tak: intprop maxnumofvisitingsims (liczba)
Pisze sie do ze spacja (te liczbe)???np: intprop maxnumofvisitingsims 5 ??
A aj chciałąm powiedzieć,że mam bardzo dobrego kompa i też mam 2 osoby,wiec od tego to nie zależy. A pamiętacie tego linka od skrzynki??
Rozszyfrowując ten tekst dochodzę do wniosku, że chodzi ci o spację między kodem, a liczbą, tak? - Jeśli o to chodzi, to tak, daje się spację
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 17:49   #37
Eveline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał asiolin
A pamiętacie tego linka od skrzynki??
Chodzi Ci może o to? http://www.modthesims2.com/showthrea...light=post+box
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 17:56   #38
asiolin
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał viper_88
Rozszyfrowując ten tekst dochodzę do wniosku, że chodzi ci o spację między kodem, a liczbą, tak? - Jeśli o to chodzi, to tak, daje się spację
Och..sorki bardzo,ze moze cos nei wyraźnei,ale mam zepsuta klawiaturę i staram sie dobzre psiać,ale nei zawsze wychodzi.
Dzieki za odpowiedzi,a Eveline to o to chodziło chyba,ale dlaczego nei moge nic ściagnąć z tej strony?? pojawia mi sie okeinko z pobeiraniem i nagle znika.
czemu ten (gościu)-to coś na tym zdjeciu tak wygląda..Znacie moze skąd tak wyglada?> PS:Sorki,ze trcohe nei an temat..JUż sie3 podporządkówuje i ajk wiecie to proszę o kontakt na PM-a.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 18:18   #39
Eveline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał asiolin
Och..sorki bardzo,ze moze cos nei wyraźnei,ale mam zepsuta klawiaturę i staram sie dobzre psiać,ale nei zawsze wychodzi.
Dzieki za odpowiedzi,a Eveline to o to chodziło chyba,ale dlaczego nei moge nic ściagnąć z tej strony?? pojawia mi sie okeinko z pobeiraniem i nagle znika.
czemu ten (gościu)-to coś na tym zdjeciu tak wygląda..Znacie moze skąd tak wyglada?> PS:Sorki,ze trcohe nei an temat..JUż sie3 podporządkówuje i ajk wiecie to proszę o kontakt na PM-a.
Może nie jesteś zalogowana? http://www.modthesims2.com/index.php? - strona główna. Wejdź i się zaloguj (względnie zarejestruj, jesli jeszcze nie jesteś).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 18:22   #40
asiolin
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Eveline
Może nie jesteś zalogowana? http://www.modthesims2.com/index.php? - strona główna. Wejdź i się zaloguj (względnie zarejestruj, jesli jeszcze nie jesteś).
Nie moge się zalogować i zarejestrować... Może nei tam dgzie trza>?? Ale wątpie..To samo ma moja koelzanka tzn.. jest zrejestrwoana i nei moze ściągnać..
Odpisz na PM..
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania