![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Odcinek drugi
![]() Wieczorem kiedy karolina i Arek kładli się spać Karolina zapytała: -Chciałbyś mieć dziecko?Takie małe? -Z chęcią!!!-Powiedział z radoscią w głosie -Właśnie tak myślałam...ja mogę umrzeć....to żebym urodziła noweo członka .....-powiedizała pół radosna pół smutna Karolina Wtedy zaczeli się całować i kochać. ![]() ![]() Następnego ranka do Karoliny przyjechał lekarz mówiąc: -Dzieńdobry mam tu dla pani wyniki badań i próbke krwi jak lekarstwo.jest też zła wiadomość o której dowie się pani po lekarstwie. Gdy lekarz pokazał jej wyniki i dał krew do wypicia jako lekarstwo powiedział: -O oo widze że jest pani w ciąży!narazie mnie nie moge powiedzieć czy to chłopeic czy dziecwzynka. -jestem w ciąży? -Tak i zdrowa. -Zdrowa i w ciąży?-powiedziała skacząć z radości. -lecz teraz ta zła wiadomość.Pani córka dzisiaj u mnie była.Chciała poświęcić dla pani swoje życie.Nie zgodziłem się.Ale powiedziala że jak nic nie zrobi to popełni samobójstwo.Ta krew tro krew pani córki.Umarła dzisiiaj rano w szpitalu bo chciała pani pomóc. -Co?Pan .. jak pan mógł k**** nienawidze pana nie pan wy******** czemu pan nie zadzwonił?Mam pana i ten cały szpital w dupie wole umrzeć!A pan bez mojej zgody , jak pan mógł?Nie jest panu wstyd?Jak ... przecież .... - upadła na ziemie płacząć. -Niech pani przestanie jest pani w ciąży będzie pani miała nowego bobasa. -Nowego?Jak pan tak może !Proszę wyjść!Zmienie sobie lekarza na odpowiedzialnego nie na takiego jak pan proszę wyjść.SPotkamy się w sądzie! Lekarz poszedl do ana domu i mu wszystko wytłumaczył lecz otrzymał taką samą odpowiedź z jego ust jak i z Karoliny. ![]() następnego dnia wieczorem Gdy Karolina się kąpała zobaczyła duchaten duch był duchem jej siostry. -Asia? -karolina?Ty idiotko! -Ja próbowałam !nie udało się-powiedziała żywa Karolina -Ale ci się nie udało jeszcze bym żyła!Obiecujme ci że ciebie też pogrzebią z ziemi! -Nie nie Asiu prosze ja jestem w ciąży. Zobaczymym się tu jutro o północy ja spadam. Przestraszona Karolina poszła do jadalni gdzie dowiedziała się ze Natalia mam chłopaka. -tak i jak ma na imie? -Benjamin. -Benjamin?Znam tego chłopca jego tata ze mną pracuje-powiedziala Karolina ![]() Tak jak Asia mówiła o północy przydzie do Karoliny przyszła ale z kukiełką Kostuchy. -Co to?-Wypowiedziała ledwo te słowa -Przyniosłam kukłe twojego pana...będzie nim.... koniec części 2! 1.Co się stanie z Karoliną? 2.jak ułoży się związek Natali? 3.Czemu lekarz był tak nieodpowiedzialny? 4.Kto wygra sprawe w sądzie? 5.Czy Karolina wymysli coś by przecytrzyć swoją siostre ducha? 6.O co chodziło "Przyniosłam kukłe twojego pana...będzie nim...." O tmy dowiecie się już wkrótce. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|