|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Możesz dac
Kobietom: Celina,MAGDALENA,ALICJA,AGNIESZKA,OLA,ELA,EWA,BOGU SIA,JULIA,IZA,MARTA, MARTYNA,HANNA,FELICJA,EDYTA,DANUTA,DARIA,GABRIELA, KRYSTYNA,WŁĄDYSŁAWA, KAZIMIERA,STANISŁAWA,ZDZISŁAWA, Mężczyznom: JACEK,DAMIAN,DAREK,MAREK,JAREK,AREK,GABRIEL,KAROL, JAN,PAWEŁ,PIOTREK, MARIUSZ,MATEUSZ,MIREK,PATRYK,KAMIL,ŁUKASZ I tak dalej |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja na imię moim simom daję zwyle albo bardzo nietypowe imiona albo tej najczęstsze. Np. Iva, Magnolie, Allegra, Viva, Maria, Mary, Tom, Kelvin, Malvin itp. Niektóre z nich są w prawdzie beznadziejne ale cóż...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
staram sie raczej wybierać normalne imiona chociaż czasami jak mnie cos najdzie to mam i sporo zagranicznych.
Jak grałam jeszcze w ts1 miałam multum rodzin o nazwisku: - Carter - Makalister Fajnie robi się też sławnych simów czyli naszych aktorów. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
naprzyklad Bonisław Melon czy Stefan Meler
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
mOŻESZ DAWAĆ SIMOM IMIONA GWIAZD TV ITD.
![]() ![]() ![]() POZDRO |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja najczęsciej używam:
Ewelina, Inesa, Magda, Tamara, Sara, Anastazja, Jessica, Sina, Klara, Agnes, Angela, Scarlett, Daria, Margaret, Michelle, Nadia, Vanessa, Wiktoria Kacper, Konrad, Darek, Sebastian, Filip, Arek, David, Fabian, Igor, Nicholas, Oscar, Patrycjusz, Damian. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Więc np Kim Passeble to dla astolatki najlepiej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() Ja moją nową simkę nazwałam Tanisha Tikaran a jej siorkę Abigail Tikaran ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|