|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja najróżniejsze, nawet se zrobiłam listę wg alfabetu, na każdą literę z 20
![]() Brenna, Chelsea, Diana, Elyon, Ellen, Fiona, Felicity, Jem, Jemma, Karina, Kylie, Lilly, Leanne, Lena, Lottie, Hella, Hilary, Macy, Monica, Meggie, Mitshi, Nicole, Nina, Norma, Olivia, Livia, Oktavia, Olena, Pollyanna, Prissy, Stella, Sissy, Silvia, Taylor, Tessa, Trianna, Yvonne, Yori, Yasmin, Wininie, Vivian, Waleria, Rose, Rachela, Ivona, Issy, no i moja ulubione, na A (sama też się nazywam na A) Alice, Anna, Azalia, Amelka, ARIANA, Assana, Amy, Ally, Alex,Angie, Arielka, Aurelia, Allyson, Ashley, Aisha, Amasy. Uwielbiam wymyślać imiona dziewczyn, i jak ktoś chce to wystarczy podać literę, nawet Q czy coś, to spróbuję . Niie nawidzę emotikonków, nie będę wstawiać buziek. L. edit: pomijając, że te imiona już zostały wcześniej przez kogoś wymyślone, a Ty ich tylko używasz... Ostatnio edytowane przez Liv : 30.03.2011 - 14:57 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Genowefa Pigwa,
Janek Pięta Henryk Amarena Lech Piwowski Moje ;DDD |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja ostatnio stworzyłam rodzinkę fiołek był to Matt i Clover Fiołek fajna rodzinka .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Anna Kowadło
Bartek Metal Daria Kujawiak Patryk Zioło oto kilka przykładów z mojej gry |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
george, alex, isobel, christina, agelina, brad, johnny, meredith, paul, derek, preston xD lubie zagraniczne mam rodzinkę z zagranicznymi imionami tylko matka jest Teresa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie w dzrzewie jest jakieś 70 Simów, a 60 z tego mają imiona angielskie i takie co chyba mogą być w Polsce ale brzmią jak angielskie. Niektóre wymienię (mam taki zeszycik, dla obu płci ok 40 imion na rezerwę
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Fisia : 02.08.2011 - 09:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dla facetów mam absolutną słabość do anglojęzycznych imion na literkę "J": Jonah, James, Justin, Johny, Joe, Jacob, Jamie, Jude, Jeremy, Jake, Joseph :] Jak mam dzieciakom wymyślić jakieś imię, nie mogę wymyślić nic innego
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ocho wszyscy dają imiona to dorzucę od siebie trochę nazwisk. Ale tylko kilka (:p):
Bryan, Rowling, Tresco, Leah, Jayning, Sticker, Meyer i Guardiane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Imiona męskie:Christopher,Tommy,Thomas,David,Michael,Deni s ...
Imiona żeńskie:Agnes,Rebecca,Beatris,Beata,Renata,Dorota, Angelika,Anastazja... Nazwiska:Schneider,Wagner,Zimmermann,Müller,Gessne r,Kästner,Johansen,Petersen,Petrescu,Cortes,Henriq uez |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ja najczęściej ddaję takie 'simsowe' imione i nazwiska typu Dolores Miednica, Antonina Krzesło itp.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|