|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja najczęściej wymyślam imiona. No, ale z nazwiskami większy kłopot. Ja robie głupawe nazwiska: Rondok, Fot, Ser
![]() Imiona dla dziewczyn: Nicolle (Nikol), Nally (Neli), Natallie (Natali), Nasha (Natasza) Wiem, wiem ,że przesadzam z imionami na "N". Dla faceta: Rex, Max, Azor<-- :laugha: |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Klitnajmestra, Polifem, Tynderaos, Leda, Mefitofeles, - nikeóre ają fane brzmienie
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dobra - opiszę moją rodzinkę (mam nadzieję, że nie będę miała kłopotów):
Rodzina 27ŁWDH Senior rodu ![]() Tatuś - Zuzia ![]() Mamusia - Lideczka Dzieci - Tunia, Pati, Wojtuś i Maciuś (wyprowadzili się - są już na studiach), Lisek i Damian Za tego seniora, mamusię i tatusia zostanę zamordowana, więc już mówię wam "papa"... Pogrzeb w niedzielę... |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja imiona i nazwiska dla moich Simów biorę ze słownika j.angielskiego lub wymyślam
![]() Np. Nazwiska: - Addison - Bradshaw - Carson - Dalton - Edison - Fletcher itd. Imiona: - Andrew - Nancy - Basil - Diana - Eugene - Felix itd. Często też nadaję Simom polskie imiona i nazwiska ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jessie Ramirez (to mężczyzna)
Alysson Sanchez Solange Mike Minoda Manja Rock April Wisconsin Kenji Kobayashi Evan, Serij, Minsc, wogóle po angielsku imieniem może być każde słowo.. Jak April.. to kwiecień a takie imie naprawdę istnieje..
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
U mnie wygląda to bardzo prosto: daję imiona bohaterów literackich, a później staram się, aby przygody moich simów były podobne do przygód osób, do których dane imiona należały. Tak więc w mojej kolekcji posiadam: Scarlett, Julię, Robrojka, Legolasa, Idę, Słoneczko, Cypiska, Noelkę, Konstantego, Melanię, Retta, Anielkę, Kaja, Majkę itd... A wszyscy mają jedno nazwisko - Poeta, ponieważ na całej planszy jest tylko jedna, olbrzymia rodzina ( mieszkają w Zakątku Poetów).
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Wiem, już tu pisałam, ale trudno:
uwielbiam gdy w imieniu żeńskim jest L :p np. Lilly, Nelly, Kelly, Mell, Laura itd. a męskie fajnie jak mają V :p Kevin, Travis itd. Howk. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() No to teraz ja się wypowiem ![]() W Miłowie: Mam zwykłe rodziny, które się przyjaźnią. imiona daję polskie, a nazwiska...hm, kieruję się własna wyobraźnia. Tworze je spontanicznie. Moje nazwiska to: Polowiec (lol), Pień (lol2), Miłek (lol3) i takie tam głupoty W Dziwnowie: nie lubię tam grać, więc grają tam wszyscy znajami, którzy do mnie przychodzą ![]() W Weronie: tworze FS W Piernikowie: Tam jest kraina made by Miss_Lonely i tam najbardziej lubię grać ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mam dylemat jak mam wymislic jakies imie dla mojego Sima !
Dziekuje wam za te wszystkie imiona ![]() A ja od siebie dam np: Wiktoria (Wiki), Sharon, Mercedes, Róża, Andrea, Dolores to tych z damskich ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ja mam baaaardzo dużo imion dla simów...Spisuje je sobie na kartke z filmów,zawodów,seriali.. (ogólnie mówiąc z telewizji) Mam właśnie świeżuteńką dostawe imion:
Girls:Avery, Margot, Agnes, Misty, Lindsay, Sheena, Felicity, Amber, Lashinda, Cynthia, Semira, Sharleen... Boys:Kenneth, Noel, Scott, Trevor, Collin, Railly, Toby, Ian, Mander, Rashid, Richie, Nathaniel, Lex, Eamon... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|