|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy Ani uda się uciec porywaczą? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 8.57% |
Nie |
1 | 2.86% |
Ucieknie cała i zdrowa |
2 | 5.71% |
Umrze |
4 | 11.43% |
ucieknie jak będzie w ciąży |
13 | 37.14% |
Umrzez razem z Kasią |
4 | 11.43% |
Ucieknie razem z Kasią |
8 | 22.86% |
Głosujących: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Odcienk pierwszy "Porywacze" porszę oceniać w skali 1/10
![]() Pewnego dnia Ania poszła na spacer do parku .Zaczepili ją 3 mężczyźni , obkrążyli ją i niechcieli jej puścić. ![]() Gdy Ania uciekała złapał ją jeden porywacz i walnął butelką po głowie. ![]() PorywaczAntoni złapał ją za ręce i nie puszczał. Ania krzyczała lecz nikt jej nie słuchał. ![]() Okazało się ,że ma współlokatorke zapytała : -Od kiedy tu jesteś? -Tak wogle nazywam się Kasia , jestem tu od ... 2 lub 3 lat-powiedziała zasmucona mała dziewczynka -Po co oni nas tu trzymają?-zapytała podchodząc do okna. -Dla okupu.Straszą ,że zabiją.Mówią prawde , jedną moją koleżanke Marte już zabito-odpowiedziała jej pogrązając się w marzeniach. ![]() Następnego ranka porywacz Antoni zobaczył kobiete mówiąc: -Ona musi zostać porwana ,idę się z nią zapoznać! -O hej jak się nazywasz?-zapytała kobieta -Nazywam się Antoni a ty?-Porywacz sięgał już po scyzoryk kiedy zobaczył znak przez okno rozkazujący żeby tego nie robił. -Nazywam się Nina , Nina Kaliente.-Zdziwiona dziewczyna była wystraszona jak mężczyzna chciał wyciągnąć coś z kieszeni. -Nina przyjdź tu jutro ok? -oki.Pa Antoni-odchodząć uśmiechneła się do niego. ![]() Ania czytała sobie na łóżku swoją książke gdzie zobaczyła na końcu nr. telefonu o bliskcih , krzykneła: -Gdzie tu do cholery jest telefon? -Nie ma tu telefonu.jest w pokoju porywaczy.Idź spać.-Odpowiedziała jej Kasia zasypiająć. ![]() Wieczorem gdy Ania i Kasia spały karol ochrzaniał Antoniego: -Po co wyciągałeś ten scyzoryk? -JAk to po co?Żeby ją postraszyć!Wtedy doączyłaby do tamtych .-odpowiedział zadowolony Antoni. -Nie ciesz się tak.Odpowiedział Karol siadająć na sofie. ![]() Moi porywacze usiądźcie na sofie musimy obmyślić plan.Plan jak złapać Nine.-powiedział Szef Karol. -Ja to mogę zrobić - powiedział Antoni -A co niby zrobisz?-zapytał szef ![]() -Potańcze z nią-powiedzial Antoni -No dobra jak chcesz.-powiedział szef oglądając dalej swój serial. ![]() Antoni tego samego dnia wieczorem poszedł do dziewczyn: -Czego chcesz ?-zapytała Ania -Nieczego-Powiedział siadając na jej łóżko. -To ja pójde się umyć!-powiedziała wstając. Antoni chwycił ją i powiedział: -Nigdzie nie pójdziesz-powiedział kładąc ją koło siebie. -Zostaw mnie!-krzykneła Ania -Bo co mi zrobisz?-zapytał Antoni -Kopne cię w jaja potem cię opluje-Jak powiedziała tak zrobiła -Ooo pożałujesz!Wziął ją i zaczął ja całować. Ania go kopała pluła na niego w końcu go tak kopneła ,że spadł na zeimie i poszedł. ![]() -Ta to ma fajnie , jest mała nikt jej nic nie zrobi ,chyba-powiedziała Ania ![]() Następnego ranka ktoś obudził Anie , to była Kasia.Skakała na łóżku.Ania ją zapytała: -Czemu się tak cieszysz? -Śniło mi się ,że mnie wypuszczą ....... Koniec części pierwszej |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|