|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Czy Ani uda się uciec porywaczą? | |||
| Tak |
|
3 | 8.57% |
| Nie |
|
1 | 2.86% |
| Ucieknie cała i zdrowa |
|
2 | 5.71% |
| Umrze |
|
4 | 11.43% |
| ucieknie jak będzie w ciąży |
|
13 | 37.14% |
| Umrzez razem z Kasią |
|
4 | 11.43% |
| Ucieknie razem z Kasią |
|
8 | 22.86% |
| Głosujących: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Odcienk 3
-Aniu, Aniu -krezyczy mała Kasia -Co się stało?-zapytała. -Dzisiaj w nocy zabili Nine-powiedziała młoda dziewczynka -Och to straszne!Musimy obmyślić plan jak pozbyć się Porywaczy!-powiedziała zalanałazami Ania -W nocy myślałam nad planem posłuchaj .....-i zaczeła jej szeptać do uch -Świetny!-krzykneła kasia Przyszedł do nich Antoni i powiedział: -Anka ,szef cie woła masz teraz iść. Gdy doszła karol się zapytał: -Numer telefonu do domu. -0503321814-odpowiedziała Ania -Dzieńdobry,mamy tu pana żone-powiediał karol -Zostawcie ją wy bydlaki!-krzyknął przez telefon romek -Ejj ejjj ,żona jest zdrowa chcemy tylko okup,niezła sztuka więc weźmiemy 1 000 000 złotych. -Co?-powiedział Romek -Daje pan czy nie?-zapytał porywacz -Ale ja mam 50 000 tysięcy złotych.-odpowiedział przerażony Romek -Daje pan 1 000 000 ?-zapytał -nie!-odpowiedział ROmek -Nie? -Nie! -No to ma pan-pociągnął za spust i była słychać głośne bbum.Porywacz dodał: -Może pan zrobić pogrzeb-i odłożył słuchawke -Moja biedna żona -powiedział Romek 1.Jak potoczą się losy małej kasi? 2.Co się stanie z ciałem Ani? o tym dowiecie się w nastepnym odcinku! |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|