|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy Ani uda się uciec porywaczą? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 8.57% |
Nie |
1 | 2.86% |
Ucieknie cała i zdrowa |
2 | 5.71% |
Umrze |
4 | 11.43% |
ucieknie jak będzie w ciąży |
13 | 37.14% |
Umrzez razem z Kasią |
4 | 11.43% |
Ucieknie razem z Kasią |
8 | 22.86% |
Głosujących: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Odcinek 4
![]() -Kasiu,mogłabyś być moim dzieckiem.Kocham cięjak córeczke-powiedziała radosna Ania -naprawde?Ja nie mam rodziny ;( ten sen śnił mi się ale porywacze ich zabili.Przyszli mnie ratować i ih zabili-powiedziała rozpaczona Kasia -Chciałabym mieć rodzine.Jak to się wyjaśni pewnie dostane się do domu dzziecka a ja nie chcę!Nienawidzę domu dziecka!Chciałabym do mojej mamy którą kocham ale ona nie żyje.-Zaczeła płakać mała Kasia -Przeżyłyśmy tu razem rok.Znam cię bardzo dobrze.Nie pozwole żebyś poszła do domu dziecka.Przygarne cię.Zawsze chciałam mieć dziecko.ale dobra musimy dokończyć plan.W nocy troche napisałam ,schowałam go do lodówki.Wyciągnij go.-powiedziała Ania -Ooo trzeba tu zwabić jakoś jednego z porywaczy zajmiemy się nim i wymusimy telefon jak nie to pożałuje.-Powiedziała zachwycona swoim planem Ania ![]() W punkcie pierwszym na planie Ani było przyciągnięcie do nich jednego z porywaczy.Zaczeły więc krzyczeć. Usłyszeli to porywacze karol powiedział: -Pójde zobaczyć co się tam dzieje. ![]() -Co ci sie stało Laluniu?-zapytał Karol. -Zgubiłam pierścionek zaręczynowy!-Krzyknela Ania -O boże!Tylko to?Po co się tak drzesz?-zapytał. -Punkt drugi gdy ofiara przyjdzie rzuć się na nią!-Powiedziała Ania rzucająć ie na karola. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Kasia szybko sznur!Nie rusza się.Później go schowamy.-zaczeła mówić szeptem Ania. Kasia podała jej sznur i razem zaczeła z nią wiązać Karola. -teraz szybko go schować.-Krzykneła Ania -Dobra teraz go wodą i wymusimy klucze od drzwi i telefon komóórkowy.-Powiedziała Ania. -Jesteś świetnaa!Kocham cię jak mame!-Powiedziała mała Kasia. Gdy porywacz się obudził powtał go kop Ani. -Dzieńdobry.Klucz od drzwi i telefon prosze.-Powiedziała Stanowczo Ania -Ale...-zaczął mówić Porywacz -Żadnych Ale!-Krzykenła i wyciągła mu z kiezsZni klucze i telefon. -Dobra dzwonie do Romka.Romek?-zapytała. -Ania?myślałem że cię zabili! -Nie niezabili prędzej my załatwimy porywaczy.Załatwiliśmy już dwoch został jeden!-Powiedziała i nagle coś ich rozłaczyło. -Kurde skończyła się kasa na karcie!Dobra musimy sobie jakoś sme poradzzić mamy klucze od naszego więzienia. ![]() 1.czy nina żyje? 2.Czy Ani i kasi uda sie uciec? 3.Czy porywacz domyślał się że Ania io Kasia coś planują , i dlatego nie miał pienędzy na koncie? Otym już wkrótce. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|