|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mi z noworotkiem bardzo często się tak działo. Inteligentne dzieci w SimCity są
Jeszcze sikać nie umieją ale do kompa siadają
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
ja też miałam identyczną systuację z noworodkiem
![]() no cóż... zdarzają się geniusze od urodzenia (dosłownie) ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 13
|
Nie wiedziała gdzie to dać, no więc tu
A ja myślałam, że ta ich "skala" jest do 10
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Tez miałem z noworodkiem i to z prawie kązdym jak u mnie jest noworodek w jakimś domu i komputer to zawsze da sie z tmy dzieckiem pogadać
kolejny błąd gry
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
U mnie też tak noworodki robią
ale ja to lubie bo można poznać nową osobę
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
tez mialam z tym noworodkiem, zdziwilam sie niezle gdy zobaczylam w zwiazkach, kogo poznala nowego moja simka xd
co do innych dziwnych zdarzen - nie mialam takich... |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja kiedyś miałam coś takiego...
Przyszła do mnie gościówa, zobaczyła jak się mój sim z żoną całuje, wnerwiła się, spoliczkowała go, wzieła dziecko i poszła sobie . Dziecko zniknęła z tego gdzie są te twarze simów( tam gdzie się zmienia sima ktorym się kieruje). Zapisałam gre, wyszłam, weszła i dziecko w tajemniczych okolicznościach wróciło!
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
![]() Transwestytka, no nie? Ostatnio edytowane przez kuba_10 : 29.01.2005 - 18:28 |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
A ja mam pytanie do wszystkich: czy takie błędy (np. wyginanie się rąk, krótsze nogi, niewidzialny sim itp.) występują u słabszych kompach? U mnie nigdy, przenigdy się nie zdarzyło (chociaż mam Simsy 2 od dosyc dawna) ale oczywiście mam ,,słaby" komputer :wacko: Czy to zależy od np. karty graficznej?
A co do dziwactw w grze, to: 1. Mój sim (nazywa się monika) rozmawia z simem Marcinem na czacie. Jest póżno. No ale se gadają bez przeszkód. Każę Monice zazdwonić do marcina, bo pomyślałąm, że fajnie byłoby, gdyby się zaprzyjażnili. No i monika dzwoni, pojawia się tekst od Marcina: Dzięki za wyrwanie mnie z łóżka. Ale on jest na czacie!! 2. Widać w nocy było 2 księżyce!! I one nawet ze sobą się ,,zderzyły"! (wkleję zdjęcia, nie wiem czy mi się uda. Wiem, że zdjęcie są słabej jakości, ale jak się przyjrzycie uważnie jednemu zdjęciu, to widać że są tak jakby połączone jeden z drugim )
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|