|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
nazwiska daje tematycznie i tak np w okolicy warzywna grządka mam kapustkę,brukselkę,kalaffiora itd imiona daje przeważnie polskie ale nieraz wysilam wyobrażnie i wczoraj stworzyłam solarię (bo świeciło słońce),kosmitka ma na imię lamia reno
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
No więc, nie chcę się wielce rozpisywać xD. Może już tu pisałam, może nie, a więc:
Na nazwiska daję im: Warzywo, Minor, Kowalik, Machacz, Czacza, Cichuauha, Labrador, Lunak, Księżyc, Słońce, Saturn..(czyt. cały układ słoneczny) A na imiona najczęściej: Klara, Dominika, Małgosia, Magda, Selma, Kalia, Talia, Ela, Rachel, Phoebe, Ruth etc. |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Moje ulubione imiona:
Żeńskie: Julia, Nicola, Natasza Męskie: Dawid, Tomek, Michał Wiem, że są takie zwykłe i normalne ale najczęściej takie daje ![]() Moje ulubione nazwiska: Fistaszek, Motylek, Konwalia, Malaga, Malinka, Sims, Blackburn, Słonko No i to chyba na tyle
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja jak tworzę rodzinę to patrzę do gazety z programem telewizyjnym i wypatruje imiona, które mi się podobają
Ostatnio miałam Edith, Carla, Megan, Jerry, David.. i więcej nie pamiętam Inne przykłady imion: męskie: Pedro, Andrzej, Peter, Cher, Eric, James, Joe, Kiefer, Grzegorz, Tomasz, Don, Cheech, Jeff, Jodi, Gabriel, Anthony, George, Benjamin, Chris, Yurek, Brandon, Kevin, Brad, Maximilian, Jackee, Mario, Daniel, Emanuel, Roland, Victor... damskie: Monika, Estelle, Anne, Jane, Martha, Natalia, Grażyna, Edith, Ana, Julianna, Silvia, Tamara, Luna, Amy, Lucy, Elena, Eleonora... |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Widzę samych patryjotów na tym forum mamy
Ja daję ZAWSZE imiona polskie, a simów miałam już tyle, że w końcu zabrakło mi imion i sięgałam do ksiązki. A jeśli chodzi o nazwiska, również polskie, np. Grabie, Kupag, Kopper, Rudzik itp.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ostatnio zaczęłam kreować simy na kartce, gdyz jak wszystkim wiadomo drugi dysk mi siadł
tak więc utworzyłam dość sympatyczną murzynkę o imieniu Ardelia, a jezeliby ktoś był na tyle uprzejmy i wyszukał mi charakterystyczny rodzaj włosów, a potem wysłałby mi adres takowego na private, byłabym bardzo wdzięczna ![]() Włosy te mają wyglądać tak : bardzo krótkie, ale gęste. Takie a'la sistars, tyle że kręcone, grube i murzyńskie. Z góry dziękuję za współpracę ;-) |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Imiona daje zawsze polskie :
Dariusz Mariusz Katarzyna Urszula Helena Henryk Kunegunda Eleonora Paweł (ja sam mam tak na imię )Aleksandra Irena Tatiana (z tym ma wątpliwości czy to polskie ) |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Ja zazwyczaj daje imiona z książek fantasy, np. Emhyr var Emreis czy Bilbo Baggins.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|