![]() |
#1251 |
Guest
|
![]()
A ja mam 2 fioletowe dragonki i trzymam je w ogrodzie ogrodzone ale zostawiłem im wyjście z zagrody. Wogóle nie wchodzą do domu jak im sie zachce to przejdą sie wokół domu i wracają do kołysek.
Jednak ostatnio zauwarzyłem, że się razem bawią nie było by to dziwne ale one się bawią z moim psem ![]() |
|
![]() |
#1252 |
Guest
|
![]()
Mój smoczus wystraszył moją watke(pies-pudelek) i teraz ma takie dziwne długie nogi...
![]() ![]() |
![]() |
#1253 |
Guest
|
![]()
Hehe dziwne ale to może twój pies najpierw zaatakował smoka bo one na ogół nie atakują.....
![]() |
![]() |
#1254 |
Guest
|
![]()
może....wiziałam tylko jak mój pis prawie się połozył...znczy dupe podnius do góry a reszte połozył...a smok poleciała z deczka do góry zrobił salto , otworzył pyszczek i zasyczał.....a pies wstał i miał takie długie nogi
![]() |
![]() |
#1255 |
Guest
|
![]()
Hehehe!!! Dziwne ja moje smoki się z moim psem bawią, gorzej z kotami.
Jeden kiedys przyszedł na moją parcelę to dragony zaczęły w ziać ogniem prosto w niego ![]() |
![]() |
#1256 |
Guest
|
![]()
dobrze mu tak...widocznie twój smok nielubi kotóów...ja też
![]() |
![]() |
#1257 |
Guest
|
![]()
To jestesmy w klubie bo ja też nienawidze tych wrednych małp
![]() |
![]() |
#1258 |
Guest
|
![]()
Klub tempienia kotów....czy klub nienawidzących kotów...ja jestem
![]() |
![]() |
#1259 |
Guest
|
![]()
Podoba mi sie nazwa klub tępienia kotów...........
|
![]() |
#1260 |
Guest
|
![]()
\Skąd wziąć żaby???? Nie ma pojęcia..... :1smutny: a karmie tylko smoki smakołykami bo nie wiedziałam czym jeszcze a teraz na szczęście mogę karmić je jeszcze kwiatkami ale żaby (nie mam o nich pojęcia)!!!!!!!!!!!!!! :1smutny: :1smutny:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 83 (0 użytkownik(ów) i 83 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|