Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.01.2005, 20:50   #181
Vavill
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Redziuuu
Zlote jakblka i jakies banany i inne rzeczy zdobywa sie w zadaniu zadanym przez kogos w Abrakadabrowie... Jak jest xcos takiego ze trzeba komus to przekazac... Ten przedmiot, to poprostu sie je krandie...
Todd to zadaje ech... a z tymi tajnymi zaklęciami to lipa .... tylko ośla babeczka i nektar z potu roopuch...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.01.2005, 13:24   #182
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał anez
Medishon to nie są wszystkie jak masz gwiazdę to jest jeszcze jeden - w kształcie gwiazdki - i zgadnijcie co robi? dodaje simowi 4,5 gwiazdki sławy czyli jak masz 2 to stajesz się 6 gwiazdkową gwiazdą oooch ale tych gwiazdek tutaj
Zaklęcie to (nazywa się "Cena Sławy") nie dodaje ci 4,5 gwiazdki, tylko twój poziom "gwiazdorstwa" rośnie do 4,5. A maksymalna ilość to pięć gwiazdek, więc i tak trzeba trochę popracować. A to wcale nie jest aż tak trudne....

Ostatnio edytowane przez lay : 28.01.2005 - 13:28
lay jest offline  
stare 29.01.2005, 10:32   #183
=)Cornelka(=
Guest

ThumbsUp tajemnicze zaklecia:)

siemka kto będzie taki dla mnie milutki i poda mi składniki na tajemnicze zaklęcia bo próbuje i próbuje i gówno mamna ciasta albo placki tez można

stare 01.02.2005, 20:01   #184
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał CoRsA =)
skad mam wziąść te tajeminicze składniki to jabłko cegłe itp....
podajcie wszystkie ukryte zaklecia jakie znacie bo ja znam tylko 2 to z tym ciastkiem i z nektarem a podobno jeszcze jakieś są ;( :1smutny:
Jabłko, cegłę sim dostaje, gdy jakiś sprzedawca prosi, abyś znalazł/a jakis tajny składnik. To właśnie jest to, lecz sie nie przydaje, bo nie można ich nigdzie włożyć... Ani do ładowarki, ani do tego drugiego....

Cytat:
Napisał Chargcher
A mogłabyś podac przepis na nektar ?????
Oto on:winogrona, winogrona, pot ropuchy - wkłada się te składniki do tej "kadźi", po wypiciu sim się staje duchem

Ostatnio edytowane przez lay : 08.07.2005 - 14:04
lay jest offline  
stare 01.02.2005, 20:48   #185
Meginia
Guest

Domyślnie

GASH LUDZIE, LITOŚCI!

NIKT JESZCZE NIE ODKRYŁ ŻADNEGO DODATKOWEGO ZAKLĘCIA OPRÓCZ BISZKOPTU I NEKTARU! To pisze w niejednym miejscu! Wystarczy poszukać..... No comment.... A to skąd można wziąć jabbłko, banana i cegłe było napisane conajmniej z 10 razy! Trzeba tylko łaskawie ruszyć tyłkiem i zajżeć w różne miejsca! A zresztą i tak te składniki nie są wam do niczego potrzebne, więc po co pytać?

stare 12.02.2005, 15:42   #186
Acantha
Guest

Domyślnie

przeciez ktos kiedys napisal ze po bodajże 300 dniach mieszkania w Magic Town dostaje sie nowy składnik z ktorym mozna zrobic jakis czar na porost wlosow czy cos. Wiec nie płaczcie tylko czekajcie

stare 12.02.2005, 16:34   #187
0Bianka0
Guest

Domyślnie Wszytko wyjaśnione!

Acantha-
Jeżeli chodzi ci o ten
nowy ''niby smród trolla''
(MuhaHa) który niby ma POJAWIĆ SIĘ
Z NIKĄD w ''niby paczce z chlebem''
I ma mieć trupią czachę (MuHAHAHA)
To już wyjaśnione jest
Nie wiem komu się chce wymyślać
takie głupie rzeczy..
Znam opowiedź na wasze pytania!
NIE MA nowych składników
Poprostu Maxis zrobił kilka wolnych okienek
żebyśmy myśleli że są owe czary prawda?

To byłam ja wasza
0Bianka0

stare 17.02.2005, 13:17   #188
♪Suzka♪
Guest

Post Ludzie trzymajta się tematu

Cytat:
Napisał Basieńka
Mysialinka coś podejrzewam że kłamiesz co do tych pomniejszanych grzybków... ale ja sie w to lepiej nie miszam, a co do zielonego smoka to ma moja koleżanka, ale ja nigdy nie mogłam se takiego zrobić... (szkoda)
Tak se chodze po tym forum i czytam...i Basieńka pisze, że z tym grzybkiem to kłamstwo a to prawda święta!!!! Grzybek jest na livin apie i jak kto nie wierzy to nich se tam po prostu wejdzie...ja go kiedyś miałam ale teraz NIE mam bo znowu instalowałam...po prostu tam ten grzybek można jeść i sie staje olbrzymem albo karzełkiem jezu i oto całe zamieszanie było. :judge:
----------
Jak tak patrzyłam na tytuł tematu i były tajemne zaklecia to mi sie wydaje że tu ciągle o czym innym jest mowa...w regulaminie forum jest taki punkt że trzeba sie trzymac tematu!!!! A tu ciogle o jakiś grzybkach i "daj mi link, daj mi link". Nie że sie wściekam czy co ale ten dział powinien sie nazywać "afera grzybkowo-linkowa"...

stare 17.02.2005, 16:17   #189
Kasia-Barbie
Guest

Domyślnie

gdzie można znależć (zdobyć) złote jabłko i te tajne składniki? Oprócz za wykonane zadanie. Mi niegdy nie dali żadnego jabłka tylko tysiące razy confetti albo rzęsy.

Ostatnio edytowane przez Kasia-Barbie : 17.02.2005 - 16:19

stare 18.02.2005, 16:37   #190
♪Suzka♪
Guest

Smile Odpowiadam z dziką pasją!!!!

Cytat:
Napisał Kasia-Barbie
gdzie można znależć (zdobyć) złote jabłko i te tajne składniki? Oprócz za wykonane zadanie. Mi niegdy nie dali żadnego jabłka tylko tysiące razy confetti albo rzęsy.
Achaa...to znaczy, oni czasami cię proszą, aby popytać o jakiś tam przedmiot i rzeby im to dać...no to jak to znajdziesz to se z tym zwiewaszale...tego się nigdzie raczej nie wykorzysta. Po prostu sie ma i tyle. Aha, i jeszcze jedno: tym sposobem możesz zdobyć: złote jabłko, czaerwony banan zagłady i ciężka cegła. A innych rzeczy raczej nie...aacha. Jak cie proszą, rzebyś coś innym simom dostarczył, to ci to dają...a ty se to weź x) No, to tyle...
____
Linki oddam w dobre ręce...
www.livin-it-up.net
www.sims.kelsha.net (jest na niej sławny grzybek z forum... )
www.wilkaresfunsims.com
www.thesims.pl (komu trzeba tłumaczyć )

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania