|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
opcja już wypróbowana, hehe. a dzięki tej łatce, nastolatek ma także wszystkie funkcje względem dorosłego sima! za to dorosły sim, nie może tego robić względem nastolatka :/ ale zawsze coś. fajne romanse mi powychodziły. na przykład facet znalazł sobie kobietę, wszystko pięknie, no ale pani uległa jego synowi
Ostatnio edytowane przez Zwitter : 05.02.2005 - 16:38 |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
u mnie działa również wszystko jak naleze i tez mam wszystkie opcje wobec dorosłego, oraz moj sim dorosly wobec nastolatka, przypadkiem zakochali sie w sobie. ale oni byli "najlepszymi przyjacielami". ma ktos moze patcha na malzenstwo i zareczyny, bo niestety nie moge go znalezc. :\
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja mam durzo patchów skinów i innych. I wszystko działa.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Hmm
Już od dwóch dni próbuję wejść na stronkę którą podała rainne ( http://www.modthesims2.com/showthre...?t=15286&page=1 ) ale stronka nie chce mi się wyświetlić...A bardzo mi zależy żeby sobie pograć z rozszerzonymi opcjami dla nastolatków jeszcze w ten weekend bo w ciągu tygodnia nie mam czasu na granie..Czy istnieje jeszcze jakaś stronka (działająca) na której mogłabym sobie ściągnąć tego patcha? Byłabym baaardzo wdzięczna gdyby ktoś mi coś napisał
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
No hej proszę napiszcie mi czy istnieje taki patch też na innych stronkach
![]() Pliska
|
|