|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jakie są wasze ulubione zwierzątka z The Sims Zwierzaki ? | |||
| Pies : |
|
88 | 100.00% |
| Głosujących: 88. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#262 |
|
Guest
|
Ja lubię pieski, ale kotów nie za bardzo. Psy, rzeczywiście, ciężko je poddać tresurze, ale się opłaca, bo zdobywa się później nagrody na tych ... no ... wystawach, czy czymś tam.
|
|
|
|
#263 |
|
Guest
|
A u mnie zwierzaki normalnie zyja ... a chciała bym zoabaczyc jaka smieszna sytuacje
|
|
|
|
#264 |
|
Guest
|
Ja kupowałem tylko koty, złote rybki i psy... Ale gdy dochodziło do łączenia tych zwierząt w jednym domu, to np. kot dobierał się do mojej ulubionej rybki
|
|
|
|
#265 |
|
Guest
|
Ja miałam kiedyś kota, który o wiele bardziej lubiał psy. Z innymi kotami miała na minusioe, ale zatem psy to przyjaciele ... dziwnie no nie ?
|
|
|
|
#266 | |
|
Guest
|
Cytat:
ja miałem ssuczke Maphasulilusilię & pieska nie pamiętam jaki był pies był biało-pomarzńczowy, a suczka czerwona ![]() a mały Poliwhandi odziedziczył geny po tatusiu :ninja: :ninja: :ninja: :geek: :geek: :geek: :ranta: :ranta: :bounce: :bounce: :bounce: :ekout: :ekout: :ekout:
|
|
|
|
|
#267 |
|
Guest
|
Ja zawsze kupuje pieska z kotem, bo są z tego największe korzyści-kot będzie łapać te królikiitd.pies będzie mi towarzyszył
Ale bardziej wolę psy
|
|
|
|
#268 |
|
Guest
|
Wypowiem się tylko na temat sondy: duzo możliwości wyboru
|
|
|
|
#269 |
|
Guest
|
ja lubię psy i koty
bo jest duzy wybor i widac z bliska
|
|
|
|
#270 |
|
Guest
|
Kiedyś kupiłam psa i dałam na imie Sasza.Kiedy już pobył u mnie pare dni zaczął się dziwnie zachowywać.(skakał,kulał się i szczekał)nie wiedziałam o co mu chodzi a pod wieczór przyszedł skunks (czy coś podobnego)i się zaczeli bić.
![]() P.S. Czy można załatwić tresera dla psa?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|