|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tylko, że najpierw klikałem facetem
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a co do tych bliżniaków to tez miałam chłopca i dziewczynke,ale moje simy nie były tak zadowolone....z blizniakami jest strasznie duzo roboty..... ![]() Ostatnio edytowane przez Doris : 10.02.2005 - 17:44 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ech, "babka na faceta", "facet na babkę" a i tak nic Wam nie wychodzi. A jeżeli boicie się, że znowu urodzi się chłopiec/dziewczynka, to zapiszcie grę jak najbliżej czasu porodu, jeżeli urodzi się niechciane dziecko, wyjdźcie z gry nie zapisując jej, wejdźcie jeszcze raz i odczekajcie moment, aż Simka ponownie urodzi. Dzieci w grze są wybierane losowo i od niczego to nie zależy, tak więc w końcu musi urodzić się dziewczynka, lub jak kto woli chłopiec.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Czy natura losowo nie robi?
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
W rodzinie Haków (którą zresztą przed chwilą grałem) urodził się chłopiec, mimo iż przestrzegałem zaleceń przepisu "na dziewczynkę"
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wiecie,że jest hack,który może zrobić liczbę dzieci 1-4 ??
Jest tu.Możecie wybrać sobie ilość oczywiście . http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=43845 |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() teraz dość rzadko korzystam z hacka, wolę niespodziankę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Dzikuska : 22.07.2005 - 19:11 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |