|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
..:: PIRATKA::.. twoja rodzina tez jest spoksik. zamierzasz miec w niej wiecej dzieci?? bo ja jakos nigdy nie moge miec rodzinki z jednym dzieckiem, po jakims czasie zawsze mam ochote stworzyc nowego potomka
a to dalszy ciag zycia mojej rodzinki Daniel z małego dziecka urósł na dziecko w wieku szkolnym: a jego mama znowu jest w ciązy(Daniel bedzie mial rodzennstwo!!!!)
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
aktualniejsze dane rodziny Zięba:
Ula urodzila córkę Kamilę. Tu Kamila jako noworodek chociaz jest juz malym dzieckiem ale nie mam jeszcze takich zdjec
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
To więc ja daje rodzin y Kanatrowskich ale zaczne od nowa bo napewno nei pamietacie!
![]() Kantarowscy tak tych co widzicie na zdjęciu już nie żyją Lecza zaczne przedstawanie Blondynkza która przytula się do cłopaka to Karolina pierwsza simka jej mąż Arek. Natalia gościówka w spódniczce jej chłopak Brandon te z w ódniczce (aha natalia to córka Karoliny) Aleksander mały chłopiec syn Karoliny ![]() Natalia ożeniła się z Brandonem Aleksander to nastolatek a Arek i Karolina to emeryci. ![]() Natalia urodła dziecko to chłopiec ma na imię Mateusz. ![]() Mateusz jest małym dzieckiem a Natalia urodziła następne dzsiecko ma na imię Sara. ![]() Aleksandeer jest dorosłym a Mateusz jet dzieckiem! ![]() Arek umarł!Natalia i Brandon to emeryci Sara to dziecko a Mateusz to nastolatek. ![]() Karolina zmarła!Sara to nastolatka!Aleksander ożenił sie z Lucyną któr zaszła z nim w ciąże. ![]() Mateusz to już dorosły.Lucyna urodziła.Mateusz związał się z Kasią. ![]() Kasia zdradziła Mateusza z Donem i z nią zerwał!Znalazł sobie inną to jest Berta!bERTA ZACHODZI W CIĄZE.Lucyna umiera!Rozpaczony Aleksander ozenia się z Niną Kaliente.Ania którą urodziłą Lucyna jes dzieckiem! DZISIEJSZE ZDJĘCIA RODZINY. ![]() Sara żeni się z Donem i zakładają rodzine.Ich dzieci :Córka Ella (Nastolatka) Ernesta (adoptowana mała dziewczyna w różowym ubraniu) Ala dziewczyna w niebieskim ubraniu i TOmek. ![]() Ania wychodzi za mąż za Kazika Koksa!!!(ania to już dorosły) Daria t nastolatka!Basia to dziecko!Lucek to jż dziecko!Krysziek to małe dzeicko a Piotruś to niemowlaczek. ![]() kasia ożenia się z Dariuszem!Szczepana macochą jest KASIA!!!Kasia urodziła dziecko. ![]() Eliza córka Niny i Dona to dorosła!Ozeniła się z Adasiem.Eliza urodziła dziecko!! Jeszcze wkleje rodzine Berty i Mateusza
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Wczoraj z bratem zrobiliśmy rodzinki zaczne od niego.
Riodzina Maslaki! Mały w rudych włosach to Himek kobbieta która wystawiarogi to Malga Ten kościotrp to urbaniak. Reszte imoion podam dzisiajl lecz później bo niepamiętam ![]() Teraz moja!Jest taka jak moja!!Bo to moja ![]() Kobieta w blond włosach to moja mama Dorota Binkiewicz ![]() Obok niej jej chłopak Kazek W. Chłopak który trzyma dziewczynke to ja Dawid Binkiewicz wasz adminek. :twisted: Mała dziewczynka to moja siostra Sara W. i mój brat Patryk Binkiewicz ![]() i jak? |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Rodzina Guzman
![]() No nie było by w niej nic dziwnego, ale oni wszyscy mają aspiracje romansowania i romansują ze sobą na wzajem i z innymi simami z okolicy .Nina to ta w krótkich spodenkach, potem jest Nati i Frodo I z tego wszystkiego wyszło, że Nati była w ciąży z Frodem i Nina też była w ciązy z Frodem. Potem zadzwonili do adopcji i adoptowali niemowle, które nazwali Elun (Piękny ten Nick). Nati urodziła dziewczynkę, którą nazwałam Lola, a Nina urodziła bliźniaki, które nazwałam Roxxi (chłopiec), Sally (dziewczynka) W między czasie Froda porwało ufo, który jest teraz w ciązy i ja czekam na małe ufolondi... I na to wychodzi, że mam w rodzinie 4 niemowlaki i jednego faceta w ciązy (Oby się nie urodziły bliźniaki, bo będę zmuszona kogoś wyprowadzić) PS otem dam zdjęcia z tą gromadką
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|