|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Więc tak.... moja simka urodziła dzidziusie (bliźniaki ;D) i nad nią pojawił się taki niebieski dymek czy cóś (pod tym diamencikiem, który oznacza aktywnego sima) i gra sie zawiesiła. Chce też podkreslić, że działo się już tak kilka razy i postanowiłam zrobić taką wariację mieszkaniową czyli: wprowadziłam tą rodzinkę na pustą parcelę i kupowałam rzeczy tak na kilka chwil, żeby nie zajmować pamięci na tej parceli, bo by sie zacinało. Wszystko ekstra no i właśnie sie zacieło. Tak samo jest przy tym jak ufo porwało mojego sima, przyleciał i też zaszedł w ciąże... parcela też była pusta. Acha no i identyczna sytuacja jak moich 2 simów robiło "figo fago" ;p no czyli bara-bara (przy aspiracji romanse, pokazał sie filmik, ten dymek no i bum... Jeszcze jest kilkanaście takich sytuacji np. rozpacz za straconym dzieckiem.... HELP CO JA MAM ZROBIĆ!? :1smutny: :1smutny: :1smutny:
;( ;( ;(
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Podstawowe pytanie. Masz oryginał? Jeśli tak, to prawdopodobnie masz mało pamięci RAM.
No a jeśli pirat, to wiadomo :p |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
te niebieskie dymki oznaczają że coś zapisuje się we wspomnieniach...swoją drogą mi na 128 mb ramu wszystko chodzi...tylko ze jak masz win xp to musisz mieć minimalnie 256...to raczej to, ale ile masz ramu? bo pirat tu chyba nie ma nic do rzeczy, chyba że jakiś kopnięty ;]
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
hm a ile simów w domu? dom urządzony mocno czy jest troche luzu? dużo wspomnień?
jakbyś dokupiła ciut więcej ramu to raczej by się to rozwiązało. |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
ja obstawiam ze to wina pamieci. i tak jak napisane w tamtym temacie, jak masz wlaczone w tle gg(nawet niepolaczonego) antyvira i cos jeszcze to gra moze zaczac szalec, zwlaszcza pod xp. a na zapisanie wspomnienie (bo przy tym sie wywala) gra jednak zuywa troche wiecej pamieci. u mnie czasem (na szczescie teraz juz rzadko) gra na moment zlaguje a mam 640mb ramu (tyle ze ja juz antyvira nie wylaczam).
Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 16.02.2005 - 22:15 |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Może to wina jakiś ściągniętych dodatków.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|