|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
te niebieskie dymki oznaczają że coś zapisuje się we wspomnieniach...swoją drogą mi na 128 mb ramu wszystko chodzi...tylko ze jak masz win xp to musisz mieć minimalnie 256...to raczej to, ale ile masz ramu? bo pirat tu chyba nie ma nic do rzeczy, chyba że jakiś kopnięty ;]
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hm a ile simów w domu? dom urządzony mocno czy jest troche luzu? dużo wspomnień?
jakbyś dokupiła ciut więcej ramu to raczej by się to rozwiązało. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja obstawiam ze to wina pamieci. i tak jak napisane w tamtym temacie, jak masz wlaczone w tle gg(nawet niepolaczonego) antyvira i cos jeszcze to gra moze zaczac szalec, zwlaszcza pod xp. a na zapisanie wspomnienie (bo przy tym sie wywala) gra jednak zuywa troche wiecej pamieci. u mnie czasem (na szczescie teraz juz rzadko) gra na moment zlaguje a mam 640mb ramu (tyle ze ja juz antyvira nie wylaczam).
Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 16.02.2005 - 21:15 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Może to wina jakiś ściągniętych dodatków.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Gra staje i nie możesz w nic kliknąc? Ładuje się z pół godziny i nic?Jezeli jest coś zładowaniem to możesz w trakcie tego ładowania kliknać Alt+Ctrl+Delete( Delete jest nad tymi 4 strzałeczkami co się nimi gra) wtedy sie wyświetli takie okienko i bedzie napisane: Zadanie: Stan: The Sims 2 Uruchomiony/Brak Odpowiedzi Jak będzie napisane Stan: Uruchomiony to jest ok. ale jak Brak Odpowiedzi to sie zacina na amen ![]() Możesz spróbowac zrobić rodzine z jednym simem i żeby jego dom to była ściana z telefonem i moze niech zadzwoni po adopcje i tyle.... Nic wiecej powiedziec nie moge bo na tych RAM-ach sie nie znam :\ Może coś z mojej wypwoiedzi bedziesz miała ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zgadzam się z poprzednikami co do pamięci RAM ja sam mam windows XP i 512 RAM i Simy jeszcze mi się ani razu nie zacieły, a mam pirata
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|